Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jen tak jsem brouzdala na netu, a co nevidím
Co si o tom myslíte? Souhlasíte s tím názorem? Mně osobně se víc líbí tu než na zpovědnici.
Chviličku jsem tam taky chodila, než jsem zpozorovala, že tam chodí převážně znuděná a zdegenerovaná mládež 13 - 17let. Svěříte se s trápením, čekáte nějakou útěchu či radu, zatímco vám vynadají do blbců (slušně řečeno). Asi to zní docela zaujatě, ale co od dnešních puberťáků čekáte, poradte.cz je pro ně nejspíš nuda, protože tady nemůžou moc diskutovat a vzájemně se urážet. Průšvih je, že tamější admin to vše podporuje.
Poradte
Důchodců?Pokud vím,tak sem chodí děti již od svých 10ti let
A každý se zde snaží poradit le svého nejlepšího vědomí a svědomí
Anzionko, Vy jste fakt nejdřív našla tu blbost na Zpovědnici a až potom u nás?
I když ten druhý odkaz není funkční (otázka byla nejspíš smazána) tak podle názvu vím, že je to ta samá otázka.
doplněno 07.07.13 16:09:Tak to pardon. Já na Zpovědnici nechodím. Tam mě občas pošle Google, když hledám odpověď na nějakou zdejší otázku a tam zjistím, že je to ta samá otázka. Ale v tomhle případě jsem tam nebyl, tudíž neznám datumy obou vložení.
...
Ta hláška o neexistující stránce je super. Viděl jsem ji celou. A když to dopsalo, tak jsem ještě pár minut čekal, jestli se neobjeví další pecka
Poradte
Pepr, mně baví toto:
Zkusil jsem se dokonce podívat okolo.
Není tu nic podobného.
Poslyšte, jsem jen webový server.
Já nic nevím. Nikoho jsem neviděl.
Nemám ani uši, abych něco slyšel.
Mám hlubokou depresi.
No jak mám vědět, co po mě chcete?
Upřímně si myslíte, že můžu na to přijít?_
---------------------------------------------------------
A datum vložení na zpovědnici bylo 6.7., takže to tam bylo dřív.
Nedalo mi to a zkusil jsem se tam porozhlédnout. Pro mě přeplácané, nepřehledné. Co se týká příspěvků, myslím, že jsem tolerantnější než mnoho zdejších rádců, ale to, co jsem tam viděl, to tedy opravdu ne. Na druhou stranu chápu, že určité skupině návštěvníků právě tohle vyhovuje. Budiž jim to přáno.
Zpovědnice je lepší tady sem položil otázku a nikdo mi neodpověděl , na zpovědnici sem položil tu samou otázku a dostal sem do 10 min odpověd co sem chtěl.
Stačí vidět, že používají Comic sans... normální lidi by na takové stránky nešli, takže se tam kumulují děti a hrubiáni.
Počkej, já tenhle font taky rád používám. Dítě nejsem a hrubián snad taky ne. Font je asi to poslední, co má vliv na kvalitu stránek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.