Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Milí přátelé

Od: pohanka* odpovědí: 7 změna:

zde na poradně. Prosím, založte si nové vlákno a tam se špičkujte mezi sebou, nechci jmenovat. Takhle zaplevelujete vlákno ,,Porušení pravidel,, které jsem považovala za vyřešené. Děkuji Pohanka.

doplněno 16.11.16 09:50:

I když, je to volná volná diskuze, tak asi můžete.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pohanko, já? *sok* Cítím se provinile.

pohanka*
hodnocení

Vyvolala jste úsměv na mé tváři. Jistěže ne.

Jestli jsem se dívala dobře, tak jsem žádný příspěvek od Vás nenašla.

Kapkanaděje uzavřela výše předmětnou otázku.

hodnocení

0x

A jak ji nazvat? Lampárna, drbárna, hnojník, rejpárna či fňukárna? *nevi* Zlatá bažina...

ladinpraha*

Znám jedno diskuzní fórum, které si úzký okruh uživatelů nazval Žumpa.

doplněno 16.11.16 16:33:

Ne.

No to jo, pokud jde o tu Žumpu na MH, kterou myslím já, tak tam se ale přesouvají příspěvky porušující pravdla před jejich likvidací.

korina*

Já mám čisté svědomí , nikdy nikoho neurážím, nezesměšnuji a i když nesouhlasím s jeho výroky, nesnažím se své názory upřednostovat.I ke mě tady jeden z vás byl hrubý a nespravedlivý . ale je to jeho názor má na to právo se vyjádřit. Pohanko my se dost shodujeme v názorech a myšlenkách.Nebo né? Hezký svátek Korina

nikdo*

D-fens na svém webu má rubriku chlívek, kam přesouvá nežádoucí příspěvky ... . Myslím, že je tam povolen vstup jen registrovaným.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]