Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teď byla poradna Poradte.cz na Primě

Od: lucie* odpovědí: 20 změna:

Teď bylo na primě,aby si lidé nenechali radit na netu lékařské rady a v pozadí Poraďte.cz.Tak nevím?co jsem tady vždy nejméně jeden rádce v otázce napíše,že nejsme doktoři nebo ať s tím jde k doktorovi.Takže si nemyslím,že bysme zde řešili a léčili na dálku.Ovšem chápu,že potřebují vyplnit televizní čas a je jedno o čem reportáž bude.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
10.08.16 19:23
hodnocení

0x
Teď byla poradna Poradte.cz na Primě

hodnocení

0x
Prima už asi nemá sledovanost od lidí, co mají internet... nával se nekoná *smich*
Díky za upozornění *palec*
sebod*

Tak doufám, že tato reklama v televizi přinese výsledky v podobě nových členů :-D

pt®
hodnocení

0x

Toho bych se vůbec nebála, nakonec je to také reklama a ještě zdarma...

lidus*
hodnocení

0x

Brala bych to jako dobrou reklamu, přečetla jsem si vlákno a hnedle první rada je lékař.

hodnocení

0x
Toz dobra reklama.
Jinak kazdy , kdo chce radu a glavne vyleceni na netu v oblasti nemoci je blbost. Od toho je odbornik lekar.

hodnocení

0x

No já tam dole na obrazovce vidím podtitulek z režie "Nevěřte laickým radám" (=v tomto případě radám na Poradte :)). S čímž se dá v oblasti zdraví jaksi souhlasit...Negativní reklama, taky reklama.

hodnocení

0x

"Každé zlo je k něčemu dobré" praví přísloví. Tak proč ne?! Všichni víme své. ;)

koulen
hodnocení

0x

Ono to pozadí stránek, hlavička., dopomáhá vytvořit iluzi, že snad tu radí parta bylinkářů s. r. o :D

PS.: Lucko, moc sledujete TV :D

Ještě dvacet dnů a bude jiný ;)
lucie*
hodnocení

Sleduju zprávy,to snad není moc:)měla jsem snahu číst zprávy na idnes,ale je to hnus,takže ta tv když běží jako kulisa(při mé večerní práci)je lepší.

doplněno 11.08.16 20:20:

já bych to pozadí doplnila ještě o lidi,je to takové prázdné:-Dtřeba takhle nějak...

Teď byla poradna Poradte.cz na Primě #2
pt®

"lucie",...*palec*

12.08.16 07:07

Lucie *palec**palec*

planetka*
12.08.16 19:33
hodnocení

0x
Teď byla poradna Poradte.cz na Primě #3
sebod*

planetka. Tak to je teda BOMBA *palec*:-D

kodi

No když si někdo neumí nainstalovat KODI je to jeho problém.

Jinak je pravda, že radu nezískám, ale často se aspoň pobavím.

Kodi, když se neptáš, nemůžeš získat radu!
kodi

Kdo říká že ne. Vždyť špízujete IP adresy tak si dotaz najdi. Neptám se na blbosti, nebo co si lehce najdu jinde.

hodnocení

0x

Znovu tady opakuji - lidé se tu ptají i na méně závažné problémy nebo na zkušenosti a člověk nemusí přece hned letět k doktorovi.

andre*
hodnocení

0x

Ono je dobře, že na to upozorňují. Ještě pořád jsou lidé, kteří nedokáží pochopit, že léčit internetovými poradnami se prostě nedá. Ať už se jedná o lidi, nebo o zvířata. Já jsem např. chodil na net Miciny.cz, a tam v té poradně se pořád někdo ptá, co má dělat, když má kočka průjem, zvrací atd. a oni neustále odpovídají - Běžte k veterináři. A u lidí je to stejné, tedy kromě toho veterináře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]