Nejste přihlášen/a.
Teď bylo na primě,aby si lidé nenechali radit na netu lékařské rady a v pozadí Poraďte.cz.Tak nevím?co jsem tady vždy nejméně jeden rádce v otázce napíše,že nejsme doktoři nebo ať s tím jde k doktorovi.Takže si nemyslím,že bysme zde řešili a léčili na dálku.Ovšem chápu,že potřebují vyplnit televizní čas a je jedno o čem reportáž bude.
Ono je dobře, že na to upozorňují. Ještě pořád jsou lidé, kteří nedokáží pochopit, že léčit internetovými poradnami se prostě nedá. Ať už se jedná o lidi, nebo o zvířata. Já jsem např. chodil na net Miciny.cz, a tam v té poradně se pořád někdo ptá, co má dělat, když má kočka průjem, zvrací atd. a oni neustále odpovídají - Běžte k veterináři. A u lidí je to stejné, tedy kromě toho veterináře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.