Nejste přihlášen/a.
Hezký den, nemohl by mi někdo z Vás sdělit mailovou adresu firmy Helvetia? Dostala jsem upomínku za zplacení 3 zásilek a nemám žádnou.
Vlasta
Pravděpodobně míníte firmu Helvetia Apotheke: E-mail: info.cz@helvetia-dm.com ... Chcete-li zároveň zrušit pravidelné zasílání, nezapomeňte uvést své zákaznické číslo. Další možnost je telefon: 234 099 888 (po–pá: 8–17 hod).
Případně můžete zkusit přímo na webu využít kontaktní formulář ...
Mohl by se hodit i odkaz na všeobecné obchodn/... .
Není to Helvetia Apotheke z Českých Budějovic, co vnucuje potravinové doplňky? Podívám se, s nimi jsem taky válčila.
Našla jsem jejich tel. číslo, ze kterého mi něco nabízeli. 234 099 888 Snad ještě platí.Je to tak rok. To si vezmete levně nějaký vzorek, většinou vitamíny nebo minerály / prý z Norska/ a pokud do určité doby neoznámíte, že další nechcete, začnou Vám chodit zásilky a následně upomínky. Nepřejímat, na poště odmítnout.
helvetia.cz/... nebo přímo helvetia.cz/... Ale jak už psali předchozí, Helvetia by musela prokázat, že jste nějakou zásilku převzala,zatím co Vy nic dokazovat nemusíte. Jinak jakékoliv vymáhání ignorujte. Nebo jim napište, ať neotravují. Jste z Ostravy? Napište na vnitřní poštu, můžu Vám ukázat moji úsměvnou korespondenci s Helvetií...pak zmlkli. PĚKNÝ DEN !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.