Nejste přihlášen/a.
Hezký den, nemohl by mi někdo z Vás sdělit mailovou adresu firmy Helvetia? Dostala jsem upomínku za zplacení 3 zásilek a nemám žádnou.
Vlasta
0x
Pravděpodobně míníte firmu Helvetia Apotheke: E-mail: info.cz@helvetia-dm.com ... Chcete-li zároveň zrušit pravidelné zasílání, nezapomeňte uvést své zákaznické číslo. Další možnost je telefon: 234 099 888 (po–pá: 8–17 hod).
Případně můžete zkusit přímo na webu využít kontaktní formulář ...
Mohl by se hodit i odkaz na všeobecné obchodn/... .
0x
Není to Helvetia Apotheke z Českých Budějovic, co vnucuje potravinové doplňky? Podívám se, s nimi jsem taky válčila.
doplněno 15.07.16 17:23:
Našla jsem jejich tel. číslo, ze kterého mi něco nabízeli. 234 099 888 Snad ještě platí.Je to tak rok. To si vezmete levně nějaký vzorek, většinou vitamíny nebo minerály / prý z Norska/ a pokud do určité doby neoznámíte, že další nechcete, začnou Vám chodit zásilky a následně upomínky. Nepřejímat, na poště odmítnout.
0x
helvetia.cz/... nebo přímo helvetia.cz/... Ale jak už psali předchozí, Helvetia by musela prokázat, že jste nějakou zásilku převzala,zatím co Vy nic dokazovat nemusíte. Jinak jakékoliv vymáhání ignorujte. Nebo jim napište, ať neotravují. Jste z Ostravy? Napište na vnitřní poštu, můžu Vám ukázat moji úsměvnou korespondenci s Helvetií...pak zmlkli. PĚKNÝ DEN !
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.