Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání novoroční

Od: ben® odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, přeji všem uživatelům poradny zdařilou silvestrovskou oslavu konce roku 2017 a začátku roku 2018. A v roce 2018 jen to nejlepší, zdraví, spokojenost, trpělivost, toleranci a lásku všeobecnou. Mějme se více rádi, naslouchejme si, tolerujme i jiné názory a přežijeme všechno. Tak, ať se Vám daří na poradně i v osobním životě a zdravím!

doplněno 30.12.17 15:59:

Děkuji za přání. Toto vlákno jsem založil i z toho důvodu, aby se mohla všechna novoroční přání vkládat do jedné otázky (jako se to vcelku podařilo u vánočních přání) a nebylo zde více jednotlivých novoročenek.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Kromě té oslavy (neslavím ani jedno) "beru" všechno. A Vám i všem ostatním rádcům přeji totéž.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Děkuji a zároveň se také se připojuji s přáním všeho nejlepšího do nového roku uživatelům poradny. S oslavami to na Silvestra nevidím nějak valně - od rána budou řachat petardy a pes bude strachy bez sebe, rybám v akváriu je to naštěstí jedno. Vše to pak dovrší asi hodinové petardové a ohňostrojové běsnění přesně o půlnoci. Pak snad už bude klid. Tak ať se v novém roce daří!

culdabulda1*

eulalie

- a co teprve zvířata, žijící venku a hlavně chudáci ptáci ! ..

Jinak se připojuju k přání všeho dobrého v novém roce - a taky, aby nám ten další rok nepřinesl nic zlého - alespoň nám tady na Poradně - každý rok v pohodě je dobrej ...

lidus*
hodnocení

0x

Děkuji Bene, i Vám a všem ostatním, včetně admina, přeji především zdraví a zdravý rozum. L

hodnocení

0x

Jsem stejně jako @ivzez neslavič, ale zdraví a všechno to ostatní se vždycky může hodit, takže to přeji všem lidem dobré vůle na této poradně.

still10k*
hodnocení

0x

Přeji lidem dobré vůle vše nejlepší do nového roku *pozdrav* Hlavně zdraví *srdce*

hodnocení

0x

Ať je ten budoucí rok pro všechny co nejpříjemnější!

Přání novoroční

30.12.17 17:37
hodnocení

0x
Přání novoroční #2

hodnocení

0x

Přeji všem na poradně Poradte pevné zdraví, nervy a vztahy, veselou mysl a bezstarostný život.

Přání novoroční #3

ben®
hodnocení

doplněno 01.01.18 11:36:

culdabulda1 - jo jo, asi je lepší být ostražitý a mírně pesimistický a potom být třeba mile překvapen, že skutečnost dopadla optimisticky (nebo až famozně) .

Přání novoroční #4
culdabulda1*

Bene

- přesně takhle do každého nového roku koukám já ! - vidíte, že se v něčem shodneme (stejně jako v pohledu na štědrý večer...)

hodnocení

0x

Zdravím. Bene - Vám i všem ostatním uživatelům poradny přeji úspěšné vykročení do nového roku, pevné zdraví, spokojenost, dobrou náladu, lásku i přátelství. *pivo* Kapka naděje.

ria*
hodnocení

0x

Také se připojuji a přeji Benovi a všem rádcům, nádherný Nový Rok 2018, ať je pro nás všechny o fous lepší, než ten předešlý, hodně zraví, pro nás i naše blízké, štěstí na milé lidi kolem sebe a hodně pracovních úspěchů :). *srdce*

hodnocení

0x

Dobrý den. Benovi i všem ostatním přeji krásný Silvestr a do Nového roku hodně štěstí, spokojenosti a hlavně co nejvíc zdraví.

Přání novoroční #5

72mona3*
hodnocení

0x

Děkuji velice :)

Také neslavím, většinou půlnoc prospím... spíš se snažím spát :) Ale mám dnes obrovskou chuť na česnekové chuťovky, tak kdy jindy si je udělat, když ne dnes? ;)

Přeji všem do nového roku hodně zdraví, pohody a příjemných chvil. Tolerance by měla být uzákoněná *smich*

Takže krásný Silvestr, klidný Nový rok...i dny po něm následující... *zdravi* Mona

doplněno 31.12.17 23:35:

*fn* ošizené! Ne ne, jsou perfektní *frajer* (vlastně už nejsou, byly perfektní) Přesně tak to mělo vypadat. Lehká disharmonie je žádoucí. :-D

A k té ochutnávce: zkuste olíznout monitor *smich*

Přání novoroční #6
Přání novoroční #7

Také jsem měla chuť na česneková jídla. Včera jsem měla topinky s česnekem a dnes ráno jsem si vzala lovecký sýr s česnekem a byl moc dobrý. *mnam*

ben®
hodnocení

Dobrý den, hezké a jistě chutné. Ovšem, některé jednohubky jsou ošizené - o jádro vlašského ořechu (či co to je). Škoda, že nejde přes vnitřní poštu posílat věci hmotné (vyžádal bych si vzorek) . Zdravím!

ivik*
hodnocení

0x

Také se připojuji k přání,zdraví a štěstí všem *palec2*

hodnocení

0x

Také se připojuji s díky a přáním šťastného a zdravého nového roku pro všechny na poradně.

Přání novoroční #8
betunka

*srdce* Lásku od milovaných, přátelství od přátel, úctu od těch, kterých si vážíme

a moře zdraví,štěstí do nového roku přeji všem na poradně.

2018*zdravi*

zajixxx*

Musím samozřejmě popřát také, krásný, přátelský, zdravý*palec* a KLIDNÝ rok 2018 *mir*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]