Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přeji všem uživatelům poradny zdařilou silvestrovskou oslavu konce roku 2017 a začátku roku 2018. A v roce 2018 jen to nejlepší, zdraví, spokojenost, trpělivost, toleranci a lásku všeobecnou. Mějme se více rádi, naslouchejme si, tolerujme i jiné názory a přežijeme všechno. Tak, ať se Vám daří na poradně i v osobním životě a zdravím!
doplněno 30.12.17 15:59:
Děkuji za přání. Toto vlákno jsem založil i z toho důvodu, aby se mohla všechna novoroční přání vkládat do jedné otázky (jako se to vcelku podařilo u vánočních přání) a nebylo zde více jednotlivých novoročenek.
0x
Dobrý den. Děkuji a zároveň se také se připojuji s přáním všeho nejlepšího do nového roku uživatelům poradny. S oslavami to na Silvestra nevidím nějak valně - od rána budou řachat petardy a pes bude strachy bez sebe, rybám v akváriu je to naštěstí jedno. Vše to pak dovrší asi hodinové petardové a ohňostrojové běsnění přesně o půlnoci. Pak snad už bude klid. Tak ať se v novém roce daří!
0x
Jsem stejně jako @ivzez neslavič, ale zdraví a všechno to ostatní se vždycky může hodit, takže to přeji všem lidem dobré vůle na této poradně.
0x
Přeji všem na poradně Poradte pevné zdraví, nervy a vztahy, veselou mysl a bezstarostný život.

doplněno 01.01.18 11:36:
culdabulda1 - jo jo, asi je lepší být ostražitý a mírně pesimistický a potom být třeba mile překvapen, že skutečnost dopadla optimisticky (nebo až famozně)
.

Bene
- přesně takhle do každého nového roku koukám já ! - vidíte, že se v něčem shodneme (stejně jako v pohledu na štědrý večer...)
0x
Děkuji velice ![]()
Také neslavím, většinou půlnoc prospím... spíš se snažím spát
Ale mám dnes obrovskou chuť na česnekové chuťovky, tak kdy jindy si je udělat, když ne dnes? ![]()
Přeji všem do nového roku hodně zdraví, pohody a příjemných chvil. Tolerance by měla být uzákoněná
Takže krásný Silvestr, klidný Nový rok...i dny po něm následující...
Mona
doplněno 31.12.17 23:35:
ošizené! Ne ne, jsou perfektní
(vlastně už nejsou, byly perfektní) Přesně tak to mělo vypadat. Lehká disharmonie je žádoucí. ![]()
A k té ochutnávce: zkuste olíznout monitor ![]()
Také jsem měla chuť na česneková jídla. Včera jsem měla topinky s česnekem a dnes ráno jsem si vzala lovecký sýr s česnekem a byl moc dobrý. ![]()
Dobrý den, hezké a jistě chutné. Ovšem, některé jednohubky jsou ošizené - o jádro vlašského ořechu (či co to je). Škoda, že nejde přes vnitřní poštu posílat věci hmotné (vyžádal bych si vzorek)
. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.