Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bodové hodnocení

Od: karel21® odpovědí: 5 změna:

Při každém příspěvku se mi snižuje procentuelně bodové hodnocení. Tak v případě až dosáhnu nuly budu zablokován,nebo budu pokračovat s červenými mínusy a nebo budu černá ovce poradny?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ne, ale nevidím důvod střídat dvě registrace.
doplněno 08.03.16 19:27: Ano to se stát může. Je vidět, že jste si blízcí. :)
hodnocení

Zadej otázku. Kolik lidí v jedné domácnosti používá používá jeden počítač? Budeš chytřejší.Nám vystačí jeden.

doplněno 08.03.16 19:29:

Každý jsme nějaký...

doplněno 08.03.16 21:56:

No 10 roku to je hodně.Jen mne štve že ani na charitu nemohu ty body dát.

doplněno 08.03.16 22:04:

strejc. Vydělím li Tvoje odpovědi ohodnocenými odpovědmi tak vyjde hodnota 4,08 učinosti Moje hodnota učinosti je 7.3. Tak že jsem lepší.Heč.

Nedávejte body, pošlete peníze z účtu, to omezené není a splní se vám přání.
doplněno 08.03.16 22:15: Potřebuješ 7.3 odpovědí abys dostal jednu ohodnocenou, Strejc 4. Asi tak si lepší.

hodnocení

0x

Po čtyřech letech na této poradně tato otázka? To je opravdu už k zamyšlení se nad sebou. *smich*

hodnocení

Za čtyři roky jsem šedesátkrát reagoval co je na tom špatného? Nemám čas ležet stále u počítače.Musím makat abych uživil rodinu a na vaše důchody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]