Bodové hodnocení

Od: Datum: 08.03.16 19:13 odpovědí: 5 změna: 14.03.16 16:46
avatar

Při každém příspěvku se mi snižuje procentuelně bodové hodnocení. Tak v případě až dosáhnu nuly budu zablokován,nebo budu pokračovat s červenými mínusy a nebo budu černá ovce poradny?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 08.03.16 19:16
avatar
Ne, ale nevidím důvod střídat dvě registrace.
doplněno 08.03.16 19:27: Ano to se stát může. Je vidět, že jste si blízcí.
Datum: 08.03.16 19:24
avatar

Zadej otázku. Kolik lidí v jedné domácnosti používá používá jeden počítač? Budeš chytřejší.Nám vystačí jeden.


doplněno 08.03.16 19:29:

Každý jsme nějaký...


doplněno 08.03.16 21:56:

No 10 roku to je hodně.Jen mne štve že ani na charitu nemohu ty body dát.


doplněno 08.03.16 22:04:

strejc. Vydělím li Tvoje odpovědi ohodnocenými odpovědmi tak vyjde hodnota 4,08 učinosti Moje hodnota učinosti je 7.3. Tak že jsem lepší.Heč.

Datum: 08.03.16 22:03
avatar
Nedávejte body, pošlete peníze z účtu, to omezené není a splní se vám přání.
doplněno 08.03.16 22:15: Potřebuješ 7.3 odpovědí abys dostal jednu ohodnocenou, Strejc 4. Asi tak si lepší.
Datum: 08.03.16 20:54
avatar

Po čtyřech letech na této poradně tato otázka? To je opravdu už k zamyšlení se nad sebou. *smich*

Datum: 14.03.16 16:46
avatar

Za čtyři roky jsem šedesátkrát reagoval co je na tom špatného? Nemám čas ležet stále u počítače.Musím makat abych uživil rodinu a na vaše důchody.

 

Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.