Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

A co auto admine?

Od: pohanka* odpovědí: 2 změna:

Admine, již v roce 2011 jste uvažoval o polepení celého auta logem ,,Poraďte,,. Zajímalo by mě, jestli jste to již uskutečnil?

Přeji také všem dobrým duším této poradny, ale i těm ostatním, kteří zrovna máme špatné období, hezké Vánoce a za rok ať se sejdeme opět ve stejném, ne-li větším obsazení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Měl jsem polepene jen zadní sklo, za 2 roky se to už ponicilo a šlo to dolů. Bohužel jak jsem 2 roky nepoužíval stěrač tak ložisko zarezlo a čeká mě drahá nebo pracna oprava. Nechávám to na léto. Takže možná více škody než užitku :)
Každopádně jezdím dost jako cune, takže ani nejsem moc vhodný na reklamu a od jara do podzimu téměř výhradně na moto. *smich*
Hezké Vánoce.
pohanka*
hodnocení

Vidím to na nový privat-lak! Sice drahé, ale reklama navždy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]