Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem pri brouzdani na poradte na mobilu narazil na toto. Stalo se to jen u tehle stranky. Cim je to?
problem s kodovanim, jako prohlizec na androidu pouzivejte Dolphin
doplněno 19.08.13 23:58:vychazel jsem z toho, ze je nejrozsirenejsi... je to vyborny modifikovatelny system, osobne mam flashnuty custom ROM, ktery jsem si jeste upravil pred flashovanim k obrazu svemu tak, ze mi zbylo jen jadro systemu a sluzby nutne pouze k fungovani systemu, tzn supercisty sys, a nainstalil jsem si pouze aplikace ktere pouzivam (cca 10)
doplněno 22.08.13 01:05: no nejen vetu i ten nazev otazky je dost vtipne prehazeny
Jak si tim jsi tak jisty ze mam Android? Dle meho nazoru je to hrozny system. Ja jsem rad ze mam ve sve Nokii N900 system Maemo 5.
doplněno 19.08.13 20:51:Co jsem to proboha splodil za vetu? Ta prvni veta mela byt: "Jak si tim muzes byt tak jisty?".
doplněno 22.08.13 01:40: Ten nazev otazky je takhle naschval. A Maemo 5 snad modifikovatelne neni? Oboji je to linux (akorat Android je moc "zAndroidovately"). Ale ja se do toho systemu tolik nehrabal. Pouze jsem si vymenil kernel pro pokrocilejsi uzivatele, jak to maji pojmenovane. :D Jednoduse muj nazor na Android asi nic nezmeni. Sice je hodne rozsireny a je na nej nejvice aplikaci, ale podle me je zmateny, hodne napadany a vubec mi proste prijde jak spatlany "na kolene".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.