Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ozhodla jsem se odejít od PRE k jinému dodavateli elektřiny. Na základě toho mi přišel z PRE dopis, že se mám informovat o jejich lepší nabídce na "bezplatné Zákaznické lince PRE 800 377 377" (tak to tam v tom dopise přesně bylo). O této lince na jejich stránkách ani nikde jinde není žádná zmínka, tak to tady dávám k dispozici.
A dotaz je jaký? Na stránkách z ekonomických důvodů neuvádí číslo na bezplatnou linku, nic zvláštního bych za tím nehledal
Žádný dotaz, jen jsem chtěla přispět tímto číslem zadarmo, třeba se to může někomu hodit. Nic za tím nehledám.
Neni to spise to jejich Přemlouvací oddělení? Kdyz odchazis, tak velke firmy, ktere ti celou dobu sali krev, si te najednou chteji udrzet a nabidnou ti na 3,6,12 mesicu režijni ceny pro nove zakazniky, na ktere jsi predtim nemela narok. Muzes vymacknout i vetsi/delsi slevu. Nebo opravdu odejit, za 3 mesice se vratit a ziskat "pobidkovou cenu pro nove zakazniky".
Jak jsem koukal, tuhle linku skutečně tutlají, takže díky,
A jinak taktika "slevte, nebo jdu pryč" skutečně funguje u ýady operátorů, někteří jsou "odolnější", ale s nabídkou přišel i třřeba UPC, takže dobrá rada. I zde jste postupovala vtipně, když jste odhlášením začala, třeba by přímé volání nebylo tak účinné.
A ještě ad @ohneta: není tu dotaz, je to vzkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.