Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PRE bezplatná linka

Od: koalice® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ozhodla jsem se odejít od PRE k jinému dodavateli elektřiny. Na základě toho mi přišel z PRE dopis, že se mám informovat o jejich lepší nabídce na "bezplatné Zákaznické lince PRE 800 377 377" (tak to tam v tom dopise přesně bylo). O této lince na jejich stránkách ani nikde jinde není žádná zmínka, tak to tady dávám k dispozici.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

A dotaz je jaký? Na stránkách z ekonomických důvodů neuvádí číslo na bezplatnou linku, nic zvláštního bych za tím nehledal

hodnocení

Žádný dotaz, jen jsem chtěla přispět tímto číslem zadarmo, třeba se to může někomu hodit. Nic za tím nehledám.

lilil

Díky. A dali Vám lepší tarif?

hodnocení

Ano, zeptali se mě, co nabízejí u té jiné společnosti a vyrobili nabídku takovou, aby to vyšlo nastejno. Je to na dobu určitou - 2 roky. Jsou tam velké sankce, když ty 2 roky nevydržíte.

ctenar*
hodnocení

0x

Neni to spise to jejich Přemlouvací oddělení? Kdyz odchazis, tak velke firmy, ktere ti celou dobu sali krev, si te najednou chteji udrzet a nabidnou ti na 3,6,12 mesicu režijni ceny pro nove zakazniky, na ktere jsi predtim nemela narok. Muzes vymacknout i vetsi/delsi slevu. Nebo opravdu odejit, za 3 mesice se vratit a ziskat "pobidkovou cenu pro nove zakazniky".

hodnocení

0x

to je divné, pokud vím, tak mají normální linku 267 055 555 a 840 550 055, která je dražší.

hodnocení

0x

Jak jsem koukal, tuhle linku skutečně tutlají, takže díky,

A jinak taktika "slevte, nebo jdu pryč" skutečně funguje u ýady operátorů, někteří jsou "odolnější", ale s nabídkou přišel i třřeba UPC, takže dobrá rada. I zde jste postupovala vtipně, když jste odhlášením začala, třeba by přímé volání nebylo tak účinné.

A ještě ad @ohneta: není tu dotaz, je to vzkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]