Nejste přihlášen/a.
Z ničeho nic se mi postavil do cesty blok prohlížet si odpovědi zde z důvodu Adblock.
Pokud tam najedu jsou tam videa kluků,co vysvětlují,že si tím přivydělávají a ospravedlňují se tím.
Co mám s tím dělat,dál mě to nepustí a proč bych to měla akceptovat.Díky
přesně - v pravo na liště by měla být ikonka adbloku a - nevím jaký máte jazyk "Disable on "xxx" - představte si že někdo vytvoří takovou stránku, jako tuto - poraďte - a jediné z čeho žije je to, že se na stránku dávají reklamy.. tak je to docela fér někdy tolerovat.. - a i poraďte odstraňte z adblock
Byl bych rád, kdyby mi to někdo vysvětlil, protože tomu nerozumím. Nemám nic proti tomu, když si někdo reklamou vydělává a adblok jsem za této doméně zakázal (=reklama povolena). Není mi ovšem jasné, jak můžu omezovat někoho ve výdělku na reklamě, když si tu reklamu sám sobě zakážu zobrazovat, tzn. že na ni nereflektuji stejně, jako když na ni nekoukám. To je někde nějaké počítadlo, které registruje počet zobrazení reklamy někomu na PC, a od toho se odvíjí výdělek, nebo jak?
Dík za odpověď. Když už jsem nedostal odpověď na technickou, tak ten příměr nesedí. Český národní sport zouvání vznikl proto, aby se nenasvinilo na koberec, kterej má v dobách reálného socíku vydržet padesát let.
A nemusím si kupovat všechno, co tady na mě vyskočí, že ne?
Ale tak rád pomůžu kliknutím. Běží mi tam věci od fototechniky, takže to není až tak otravné, jako pampersky nebo vložky.
Ta reklama je cílená a vychází z toho, co jste si před nedávnem prohlížel. Vaše hobby je zřejmě fotografie, takže tam máte fototechniku. Mě se zase zobrazuje reklama na parfémy, protože jsem manželce hledal dárek ke svátku. Je to sice vlezlé, ale alespoň to ukazuje reklamu k věci. Funguje to na principu sledování uživatele pomocí cookies a faktu, že služby od Google používá velká část webů. Je to mimochodem i příčina toho, proč dnes na každém webu musíte potvrdit souhlas s použitím cookies.
doplním, že stačí smazat cookies a cílená reklama je zase na chvíli pryč. Např když mi tam pořád běží nabídky na kolo, které už mám týden koupené doma. Ale nijak zvlášť mě to neotravuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.