Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení registrace

Od: michal589652 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím někoho o vysvětlení této formulace pravidla zde na poradně.Zřejmě jsem ji nepochopil.

Nutno doplnit, že jsem se jako registrovaný uživatel nepřihlásil víc jak 1 rok a stále jsem veden jako registrovaný uživatel.

Při žádosti o výmaz mé registrace přímo "pana vrchního"a připomenutí, že se tak nestalo automaticky jak je uvedeno v pravdilu poradny jsem zcela ignorován! Může mi tedy někdo prosím napsat co je špatně?!

Děkuji

Zde přesné znění pravidla poradny :

Jak můžu zrušit registraci?
Pokud se nepřihlásíte déle než rok, bude registrace automaticky smazána. Bude upozornění 1 měsíc předem. Registrace není možné smazat na přání ihned.
Zdroj: poradte.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je to už snad i pár let, co se termín prodloužil na rok a půl. Ve FAQ to nebylo opravené. Pokud je to tak důležité napište mi nick z registrovaného mailu. Zruším během dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]