Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co to na mne hrajete za šachy

Od: koscestescr odpovědí: 9 změna:

Přes několikteré pokusy se přihlásit mi neustále vyhodnocujete nesprávné označení mailu nebo hesla .Je pravdou ,že jsem již senior a paměťová složka mne pozvolna opouští ,nic méně k mailu se již přihlašuji pět let takže nepřipouštím mylný údaj ode mne ,faktem je ,že za dobu mé premávky P C jsem byl vyzván k obměně hesla to tak ,že na googlu mám jiné,na facebuku také jiné ale v podstatě je stále stejné jen s obnovenými koncovkami resp.číselnými sočastmi hesla Jste v pořadí druzí ,kteří jsou nespokojení s mými údaji 1 Pay pal kde jsem se pokušel několikrát zřídit účet ale nepřekonal jsem barieru přihlášení a ROVNĚŽ I VY patrně se mne chcete zbavit ,aby jste mi nemuseli radit budiž ,jste jen pro vyvolené ,tedy si strčte vaše znalosti za klobouk a raďte toliko zdatným tak jako si i vy tu svou zdatnost osobujete Mějte se a vyhýbejte se praci Lovu Zdar Kosinski cestakos@seznam.cz

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je zajímavé a až roztomile nas*ané povídání. Chcete se nově zaregistrovat nebo zde již registraci máte a nejde Vám jen přihlásit se? Zdravím!

hodnocení

0x

Dovolím si se zeptat, zda jeden z těch Vašich pokusů o přihlášení, byl také z jiného prohlížeče? Mám totiž v mobilu Operu a ta mi občas udělá to, co popisujete.. Někdy z ničeho nic, se mi prostě nejde přihlásit.. Nemohl by být problém spíše v tom?

zwiki*
hodnocení

0x

Nic si z toho nedělejte.Mě šachy taky moc nejdou.

sebod*

To pokaždé, když Vám něco nejde, reagujete takto naštvaně? Normální člověk se nejdříve slušně zeptá, proč se mu něco nedaří. A ne že začne hned osočovat jiné. Za mě - čím méně tak protivných lidí, jako Vy, tady bude, tím lépe...

iz*
hodnocení

0x

U jedné služby bych připustila možnost chyby na straně poskytovatele služby.

Pokud ale máte problém s přihlášením k více službám, nebude to problém těch služeb.

Problém byste měl hledat ve svém počítači (v nastavení prohlížeče apod.).

hodnocení

0x

Pane koscestescr, nerozčilujte se a radši hledejte chybu u sebe. Nemáte náhodou někdy přecvaknutý Caps Lock?

hodnocení

0x
Záleží na každém tahu...
Mnozí z nás občas také udělají nějaký ten překlep. Stačí nepřesný dotyk na klávesnici, stačí slabší dotyk na klávesu, stačí špatné vložení mezery (jako to například pravidelně děláte Vy) a požadovaná e-mailová adresa či heslo nejsou korektní, přesné.
Myslím si, že vyhlášením o vyloučení možnosti omylu z Vaší strany setrváváte v omylu! Každý z nás je omylný, každý může udělat chybu. Zvláště v seniorském věku.
Podle mně přístupných údajů je tato Vaše stížnost Vaším vůbec prvním přístupem na tuto poradnu. Není tedy důvod se Vás na této poradně nějakým způsobem zbavit. Omezujeme přístup jen osobám, které přes vícenásobné upozornění od moderátora i nadále porušují pravidla této poradny nebo pravidla slušného chování a kultury všeobecně.
Přes to Vaši žádost o strčení našich znalostí za klobouk nesplníme a těm méně zdatným a rady potřebným budeme i nadále pomáhat. Ve svém volném čase a zadarmo.
Nechtěl byste se jako senior se svými zřejmě mnohými vědomostmi a životními zkušenostmi podělit a pomoci potřebným? Radit na této poradně?
Několik z nás Vám rádo poradilo okolo problému s přihlášením. Věřím, že najdete tu chybu. A věřím, že i na Vaše další dotazy Vám rádi odpovíme.
mp*

Kdybych byl na Facebooku, tak bych kliknul na tlačítko "To se mě líbí" pane Hejkale. Děkuji.

Na této poradně máme (v jiných rubrikách) tlačítko Dobrá odpověď...případně další možnosti a tlačítka. O možnostech na FB nevím, vim sice o něm, ale zatím mi nechybí.
Přeji všem pěkný den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]