Nejste přihlášen/a.
Přes několikteré pokusy se přihlásit mi neustále vyhodnocujete nesprávné označení mailu nebo hesla .Je pravdou ,že jsem již senior a paměťová složka mne pozvolna opouští ,nic méně k mailu se již přihlašuji pět let takže nepřipouštím mylný údaj ode mne ,faktem je ,že za dobu mé premávky P C jsem byl vyzván k obměně hesla to tak ,že na googlu mám jiné,na facebuku také jiné ale v podstatě je stále stejné jen s obnovenými koncovkami resp.číselnými sočastmi hesla Jste v pořadí druzí ,kteří jsou nespokojení s mými údaji 1 Pay pal kde jsem se pokušel několikrát zřídit účet ale nepřekonal jsem barieru přihlášení a ROVNĚŽ I VY patrně se mne chcete zbavit ,aby jste mi nemuseli radit budiž ,jste jen pro vyvolené ,tedy si strčte vaše znalosti za klobouk a raďte toliko zdatným tak jako si i vy tu svou zdatnost osobujete Mějte se a vyhýbejte se praci Lovu Zdar Kosinski cestakos@seznam.cz
Dobrý den, to je zajímavé a až roztomile nas*ané povídání. Chcete se nově zaregistrovat nebo zde již registraci máte a nejde Vám jen přihlásit se? Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.