Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla jsem vložit smajlíka a nejde mi to. Něco se stalo, nebo se něco opravuje, Děkuji za odpověď.
0x
Dnes mi smajlíci nefungují, vložit jde, ale po odeslání tam není. Takže to zkusím.
doplněno 26.12.17 20:49:
no prosím a není tady, tak co s tím?
0x
Už by to mělo být v pořádku. Díky za trpělivost i nahlášení. Používám jen zkratky, takže bych na to sám nepřišel.
![]()
Pro "previt". Nevím jestli jsem Vás pochopila správně, ale jestli se ptáte kde rozkliknout smajlíky, tak je to u každé Vaší odpovědi, nebo nového příspěvku nahoře na liště, v posledním obdélníčku. Je tam žlutý smajlík a vedle modrý znak. Tak kliknete na toho smajlíka a objeví se Vám celý soubor, kde si vyberete vhodného smajlíka, na ten zase kliknete a on se Vám pak objeví ve Vaší odpovědi. Snad jsem to vysvětlila srozumitelně. ![]()
A také za sebe děkuji, že už je to opraveno, bylo by tady bez nich docela smutno. ![]()
@suzymon: ne, mě šlo opravdu jen o zobrazení v příspěvcích, ale admin to pochopil správně. Každopádně děkuji za vysvětlení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.