Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Požehnané Vánoce vám všem

Od: betunka odpovědí: 6 změna:

Krásné a požehnané Vánoce vám všem.

Milí rádcové, a milé lidičky, jsem občasným návštěvníkem vašich stránek a téměř vždy zde najdu odpovědi, které potřebuji.

Hodně věcí jste mi vysvětlily a strašně moc pomohly a za to bych vám všem chtěla moc poděkovat.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vám také krásné Vánoce.

iz*
hodnocení

0x

Škoda, že píšete jen o ženách a dětech → muži tu také radí dobře a zaslouží si poděkování. (–:

betunka
hodnocení

Zdravím ivzez, já jsem myslela i muže máte naprostou pravdu že i muži tu výborně radi myslela jsem to všeobecně ženám i mužům proto jsem psala že všem moc *slunce*děkuji za dobré rady.*pusa*. Omlouvám se a přeji Vám krásný a příjemný večer.

prani

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @strejc z důvodu porušení pravidel poradny. ]

ben®

Dobrý den, nevím, zda to bylo pochopeno správně, ale kolegyně udělala takový přátelský "šťouch" až vtípek ohledně Vašeho pravopisu (psaní y / i). Já Vám také přeji požehnané Vánoce, ale až ty 2018. Zdravím!

doplněno 27.12.17 19:49:

betunka - berte to sportovně a zůstaňte poradně věrná .

betunka
hodnocení

Dobrý den, bene, omlouvám se za překlep ( psaní y / i ). Příště si dám na to větší pozor a děkuji Vám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]