Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzamknutí nebo smazání téma autorem

Od: karozttka odpovědí: 13 změna:

Jde tu něco jako uzamknout téma nebo smazat,když jsem autor? Nikde jsem to nenašla,proto se ptám,děkuji. :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

0x

Jak smazat/editovat otázku/odpověď?
Otázky/odpovědi můžete editovat i bez registrace. Podmínkou je stejný PC nebo registrace. Odkaz k editaci je aktivní 2 minuty od vložení příspěvku a čas na opravu je limitovaný 5 minutami. Pokud budete příspěvek editovat déle než 5 minut od jeho vložení oprava se neuloží.
Otázky/odpovědi může mazat pouze administrátor na požádání autora textu nebo při porušení pravidel. Mazání je vyhověno jen v případě, kdy to vyžaduje vážná situace. Rozhodně nejsou příspěvky mazány z rozmaru. Za vrcholně sobecké je považováno přání smazat otázku po jejím vyřešení.
Zdroj: poradte.cz/...

hodnocení

0x

Ano, lze pomocí NAHLÁSIT, kde požádáte o smazání svého příspěvku. Téměř vždy je vyhověno.

U příspěvku to není problém, horší je to s otázkou, které věnovalo svůj čas spoustu lidí a není pro smazání objektivní důvod.
Autor otázky může naopak využít její aktualizaci, pokud zapadne, aby se dostala zpět na oči :)
doplněno 21.12.14 13:04:

u vlastní otázky je nabídka:

Vložit novou otázku
aktualizovat
doplnit otázku
Odpovědět

alileta*

Mohla bych vědět, jakým způsobem lze aktualizovat otázku, "pokud zapadne, aby se dostala zpět na oči"? Děkuji za odpověď.

dejavu*

Otevřete si otázku a v pravém horním rohu kliknete na možnost aktualizovat.

vlazy*

dejavu: Já ale v pravém horním rohu nebo kdekoliv jinam žádnou možnost aktualizace nevidím.

Vlazy, aktualizovat může jen autor otázky svoji vlastní otázku.
Cizí otázku mohli jen admin a sysli, teď už i automat po jistém čase.
vlazy*

"Vlazy, aktualizovat může jen autor otázky svoji vlastní otázku." A tuto možnost mají pouze někteří vyvolení autoři otázek? Já u svých otázek které jsem založil takovou možnost nikde nevidím.

dejavu*

Možná už jsou vaše otázky moc staré, po 7 dnech od posledního příspěvku u otázky už to nejde. U čerstvých otázek je tato možnost, viz obrázek. U dříve položených už tato možnost není zobrazena. Lze je aktualizovat jen tak, že k nim přidáte příspěvek a ony se zas zobrazí v seznamu otázek.

Uzamknutí nebo smazání téma autorem
ladinpraha*

poradte.cz/...

Další možností je svoji otázku nebo příspěvek doplnit, případně do vlákna napsat příspěvek nový.

macek7411*

Minulý týden byl dotaz na výměnu oken v rubrice Bydlení a domácnost uzamčen. Bylo tam napsáno: Kapkanadeje uzavřel tuto otázku na přání autora.

dejavu*

Pokud autor požádá nějakého admina, ten otázku uzavře na jeho přání. Např. tehdy, když je vyřešena ku spokojenosti dorazujícího.

ladinpraha*

Nebo pokud se zvrhne v neplodnou diskuzi. Důvody mohou být různé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]