Nejste přihlášen/a.
Jde tu něco jako uzamknout téma nebo smazat,když jsem autor? Nikde jsem to nenašla,proto se ptám,děkuji.
Jak smazat/editovat otázku/odpověď?
Otázky/odpovědi můžete editovat i bez registrace. Podmínkou je stejný PC nebo registrace. Odkaz k editaci je aktivní 2 minuty od vložení příspěvku a čas na opravu je limitovaný 5 minutami. Pokud budete příspěvek editovat déle než 5 minut od jeho vložení oprava se neuloží.
Otázky/odpovědi může mazat pouze administrátor na požádání autora textu nebo při porušení pravidel. Mazání je vyhověno jen v případě, kdy to vyžaduje vážná situace. Rozhodně nejsou příspěvky mazány z rozmaru. Za vrcholně sobecké je považováno přání smazat otázku po jejím vyřešení.
Zdroj: poradte.cz/...
u vlastní otázky je nabídka:
Vložit novou otázku
aktualizovat
doplnit otázku
Odpovědět
Mohla bych vědět, jakým způsobem lze aktualizovat otázku, "pokud zapadne, aby se dostala zpět na oči"? Děkuji za odpověď.
"Vlazy, aktualizovat může jen autor otázky svoji vlastní otázku." A tuto možnost mají pouze někteří vyvolení autoři otázek? Já u svých otázek které jsem založil takovou možnost nikde nevidím.
Další možností je svoji otázku nebo příspěvek doplnit, případně do vlákna napsat příspěvek nový.
Minulý týden byl dotaz na výměnu oken v rubrice Bydlení a domácnost uzamčen. Bylo tam napsáno: Kapkanadeje uzavřel tuto otázku na přání autora.
Pokud autor požádá nějakého admina, ten otázku uzavře na jeho přání. Např. tehdy, když je vyřešena ku spokojenosti dorazujícího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.