Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světová výstava koček

Od: pb® odpovědí: 2 změna:

Vím že tohle není otázka, ale protože se tu schází mnoho milovníku koček, chtěla bych upozornit na akci, která se v ČR koná po dlouhých 14ti letech. Již tento víkend se bude v Praze konat Světová výstava koček, která se v naší republice konala naposledy v roce 2000 a zase se déle jak 10let konat nebude. Návštěvník uvidí asi 1600 koček, mezi nimi i málopočetná plemena, která nemá šanci v naší republice naživo vidět. Výstava bude 10x větší než jakákoliv u nás pořádaná mezinárodní výstava, krom koček bude i hodně prodejců a zajímavé přednášky.

No a pro správce poradny doufám, že tenhle příspěvek nebude vymazán, protože i když jsem tu psala, že se výstavám koček věnuji, vážně z toho nemám vlastní prospěch a zrovna tahle jde úplně mimo mně a díky směšně nízkému vstupnému těch pár lidí, co by si to zde přečetlo a třeba přišlo, v rozpočtu celé výstavy neznamená vůbec nic.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Však se moje mladé na ni chystají. Dva foťáky, nabité baterie. Škoda, že bych já takovou zátěž nezvládla. Moc bych všecky nezvyklé kočky chtěla vidět. Nejvíce munchinky a pak kao many. Nevím, jak se to píše. Alespoň na fotkách je uvidím. Bude to paráda veliká! :) Já se postarám o naše kocoury, po dobu kdy budou pryč.

doplněno 20.10.14 15:30:

Ty kao pany jsem viděla na Animal Planet, středně velká úplně bílá kočka, s poměrně tuhou, krátkou, necuchavou srstí, kulatá hlavička, každé oko jiné. Jedno nádherně modré, druhé světle modré nebo zelené nebo hnědé. Oči průhledné jako voda. Původ ze Siamu. Paráda!

pb®
hodnocení

Tak ani jedno plemeno tam nebude, jen plemena uznaná FIFe a to munchkin ani to druhé (ani ho neznám) není. Já se těším na koraty a singapuru, jestli v tom blázinci budu vůbec mít čas to alespoň jednou obejít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]