Nejste přihlášen/a.
Potřebovali bychom poradit,jaj dostat peníze zpět:
Neprověřený uživatel: Miroslav Sýkora
odpovědětpřidat odkaz
26. 02. 2013
Miroslav Sýkora _ Agentúra Fox
Aby sa predišlo nedorozumeniam, všimnite si nasledovné:
Prácu za mzdu alebo odmenu v zmysle § 52 Zákonníka práce o domáckej práci a telepráci, môže sprostredkovať len Úrad práce.
Pri nami ponúkaných činnostiach sa nejedná o takzvanú prácu za mzdu alebo odmenu, ale o ponuky zárobku formou hlavného, alebo vedľajšieho zamestnania, ktoré sa prevádzajú vo vlastnej réžii a na vlastnú živnostenskú zodpovednosť. Alebo dostanete napr. možnosť privyrobiť si produktovým, alebo štruktúrovaným podnikom. Aj toto je na báze samostatného podnikania a slobodného zamestnania.
Prosím, majte pochopenie ohľadom toho, že mnohé firmy musia požadovať za zaslanie svojich podkladov takzvaný "poplatok na krytie nákladov", poplatok na náklady, atď. Pretože každý "Info balík" je starostlivo, s vynaložením námahy spracovaný, vyrobený, zaslaný a to samozrejme vytvára náklady. Veľmi často sa stáva, že veľmi veľa ľudí si len zo špásu, bez vážneho záujmu, objednáva všetko možné, len keď to nič nestojí. A toto samozrejme zvýšilo obrovsky nákladový aparát firiem.
Z tohto dôvodu je krycí poplatok, poplatok za náklady, atď. určite nič "podozrivé", pretože, ak si niečo zaplatíte, alebo priložíte spiatočné poštovné a za to dostanete zodpovedajúcu službu, je toto s určitosťou korektné.
Dobré rady!
Nepokúšajte sa nikdy posúdiť niečo o čom nič neviete. Nekritizujte nikdy niečo slovami: "Tomu neverím!" To je to isté, ako by ste povedali: "Nič o tom neviem a preto je to nezmysel."
Pred tým, ako niečo označíte za správne alebo nesprávne, za pravdivé alebo nepravdivé, najprv to preverte. Skúsenosť je oveľa cennejšia, ako všetky reči na svete.
Dr. Walker
POZNÁMKA:
Niektorí ľudia si ani neuvedomujú, že ohováranie je vlastne trestný čin a základom ohovárania je šírenie nepravdivých informácií.
Ďakujeme Vám za Vašu dôveru.
S pozdravom
Miroslav Sýkora
Agentúra Fox
Kategorie: Obchodníci
Autor: 91.127.228.XXX
Komentáře: 8
65x 98x
Chci přidat odkaz
Zde můžete přidat odkaz na článek nebo diskuzi o podobném tématu.
Přidat URL
Počet komentářů: 8
Chci sledovat diskuzi
Neprověřený uživatel: Anonym
odpovědět
02.10.2013 15:14:48
[90.182.248.XXX]
Částka: 400 Kč
Práce z domu
Dobrý den pane Sýkora, slibovali jste, že když uhradím váš poplatek 400,- tak že budu pracovat z domu do 14 dní. Doposud mi nedošla ani smlouva ani žádná práce o kterou jsem vás žádal. Stala se někde chyba, že mi zatím z vaší strany nic došlo, když jsem splnil všechny vaše podmínky. Děkuji, Varaďa.
12x 12x
Neprověřený uživatel: Aneta Řezníčková
odpovědět
31.10.2013 09:17:02
[194.228.11.XXX]
Okamžitá vráta peněz zpět.
Dobrý den, posílala jsem 400 korun, a přišel mi jen letáček na které si mám znovu vybrat práci, a poté chcete dalších 400 korun- to si děláte srandu.? Psala jsem vám dva e-maily na dotazy@práce... , ale vzhledem k tomu, že nereagujete tak jsem psala o vrácení peněz, které dosud nedošli a odpovědi jsem se také nedočkala. Takže doufám když jste mi poslal letáček, takže zařídíte vrácení 400 korun, které jsem posílala. Jestli se nebude nic dít, podám trestní oznámení. Děkuji Řezníčková.
9x 9x
Neprověřený uživatel: Hana Zelingerová
odpovědět
04.12.2013 14:36:52
[90.180.173.XXX]
Domácí práce
Dobrý den,20.11.2013 jsem zasílala on-line objednávku práce ( montáž propisek ) a současně s ní odešel i poplatek 400,- Kč na požadovaný účet. Do dnešního dne jsem žádnou práci neobdržela, pouze od Vás přišel katalog prací a vypadá to, že tím pádem i požadavek na dalších 400,- Kč. A to vše bez záruky, že vůbec nějaká práce dojde. Můžete mně k problému podat vysvětlení? Zelingerová Hana.
6x 3x
Neprověřený uživatel: Hana Fojtů
odpovědět
01.01.2014 14:11:18
[82.99.176.XXX]
Částka: 590 Kč
Domácí práce
Dobrý den, pane Sýkora.Nejdříve jsem u vás platila poplatek 190 kč za to ,že mi pošlete katalog s nabídkou prací na doma.Po obdržení katalogu jsem vám dne 25.11.2013 posílala 400kč na požadovanou adresu na Slovensku.Jedná se o montáž kuličkových per, do této chvíle jsem od Vás neobdržela žádnou práci ani vyrozumění. Kde to vázne? Sliboval jste,že můžu pracovat z domu do 14 dní...Děkuji Fojtů
10x 3x
Neprověřený uživatel: Jana Launová
odpovědět
30.01.2014 14:03:20
[82.99.140.XXX]
Domácí práce
Dobrý den, jsem další v pořadí kdo naletěl a zaslal 400,-Kč jako poplatek za možnost práce ( montování propisek). A samozřejmě jako všem ostatním mi přišel letáček,kde vybízíte k zaplacení dalších 400,-Kč. Pane Sýkora, doufám,že jste si vydělal na hezké Vánoce! Připravil jste mě o poslední čtyři stovky. Jsem samoživitelka se třemi dětmi. Opravdu Vám děkuji!... Launová
3x 1x
Neprověřený uživatel: Stan. Kucera
odpovědět
18.03.2014 13:44:31
[95.173.217.XXX]
Práce z domu?
Tak nevím koho oslovit, David Velcl, Tomáš Velcl, Miroslav Sýkora, všechny jsem našel za nabídkou prací z domu. Agentura FOXProsím dejte si pozor, je to klamání spotřebitele. Úřady jsou plné nezaměstnaných, ale nikde Vám nedají doporučení, že něco takového existuje. Zjistil jsem, že David i Tomáš Velcl sídlí v XXXXXXXX, X.XXXXXXX XXX/X. telefon 420 737829XXX, zabývají se tvorbou webových stránek, zastavárnami a nabídkami prací ap. Myslím, že na jejich kontech tučně přibývají peníze z lidské naivity. Žádná práce Vám domů nepřijde, pouze nabídkový reklamní sešitek za velkou cenu.Všechny informace Vás dovedou k PODVODNÝM FIRMÁMKUČERA
2x 0x
Neprověřený uživatel: Veronika Floriánová
odpovědět
25.03.2014 12:24:30
[194.228.11.XXX]
Částka: 800 Kč
Práce z domu
Dobrý den,29.10.2013 jsem odepisovala na inzerát práce z domu (sestavování kuličkových pér). Do týdne mi došel email, že mám odeslat 400,- korun, a že do 14 dnů mi dojde balíček a můžu začít pracovat. Místo toho mi došel katalog v hodnotě 400 korun, kde bylo ofoceno 8 listů s nabídkami práce. Kde si musíte vybrat a vyplnit objednávku a zaplatit dalších 400,- korun. A to jsem poslala v lednu. A od ledna nereagovaly. Ozvaly se až v březnu po urgentních emailech. V emailu došlo 13 stránkový informační pokyny, abyste tuhle práci mohly vykonávat. Tam se teprv dozvíte, že si musíte vyřídit ŽL a sehnat si odběratele. A možná se pan Sýkora bude unavovat Vám oznámit, že z toho všeho bude chtít provizi zas prostředkování. Za druhých 400,- korun dostanete jen 13 listů s informačníma pokynama. Floriánová
2x 0x
Neprověřený uživatel: Josef Gereg
odpovědět
02.04.2014 13:33:25
[93.153.13.XXX]
Práce domů?
Tak,kdy dorazí ta zaslíbená práce-kompletace kuličkových per,co jste slibovali.Asi pošleme na Vás tvnovu,ať Vás proklepne,co...
1x 0x
Napsat komentář:Tak,takhle se vydělává na lidech.
Děkuji,nevěděl jsem kam to dát.S pozdravem gereg Josef..
Jak dostat peníze zpět? Kontaktujte nebo najděte další poškozené a podejte trestní oznámení.
Já to musím napsat. Lidská hloupost je nekonečná. Když chci práci (vydělat), proč bych měl předem cokoliv platit? Pokud se mnou má někdo nějaké výdaje, tak si je může strhnout z první výplaty. Nehledě na to, že neznám jediného člověka, který by kdy doma skládal propisky nebo dělal nějakou podobnou práci, která je tak hojně nabízená v inzerátech. Domácí práce se shání velice těžko, většinou prostřednictvím kamarádů a přátel. A většinou jde o práci pro určitou firmu.
Objednal a zaplatil jste za katalog, který jste obdržel. Ve VOP webu, na němž jste objednával, se dočtete, že na vrácení katalogu a peněz není nárok, a že provozovatel nenabízí ani neručí za nabídky obsažené v katalogu.
Podle mne budete těžko prokazovat, že jste nevěděl, co objednáváte, protože odesláním objednávky jste potvrdil seznámení a souhlas s VOP ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.