Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání známé

Od: sadlik* odpovědí: 6 změna:

před dvěma léty-v září-jsem byl na operaci kyčle v klatovské nemocnici. Poznal jem tam kromě jiných lidí i jakousi paní učitelku ve výslužbě. Problém je v tom, že jsem omylem ztratil na ni všechny kontakty a mrzí mne to moc. Jak ale kontkt obnovit? Vím jen , že bydlela v ulici u pošty a nebo za poštou. Pomůže mi někdo s pátráním? Děkuji za pomoc všem sádlo karel písek.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych zašla na úřad v Klatovech, snad do evidence obyvatel. Tam bych poprosila úřednici, zda by nemohla hledané paní předat mou adresu a telefon s prosbou, ať se ozve. A jestli se ozve nebo ne, to už by byla její volba. ;)

sadlik*
hodnocení

moc, moc moc děkuji , ale já nemám nic bližšího. Jen ta operace začátek září 2011 a yt měla u pošty. K sádlo písek

hodnocení

0x

Znas jmeno?

sadlik*
hodnocení

jmenovala se marie a ani to už si nejsem jistej, jeli jsme spolu sanitou na rehabilitaci do horaždovic, ona měla operované koleno. Víc už si ale asi nezpomenu. K. Sádlo písek.

doplněno 13.11.13 11:19:

dokonce jsem si předplatil se ženou pobyt u vás v hotelu a budu pátrat. , jestli to do té doby dobře nedopadne. Ona našim malým holkám upletla takové krásné čepičky a já to s ní nestačil srovnat. To by byl největší chybec v mém životě. K. S. Písek.

Ani skolu, na ktere treba ucila?

U posty se rika trem panelakum, ktere stoji mezi Plzenskou ulici a Drnovym potokem u (prekvapive) posty.

Je to jenom sest vchodu. Tam bych zacal hledat.

Stacilo by zacit i nahledem do katastru nemovitosti.

Pak sou tam jeste nizke panelacky hned u Plzenske ulice, ale tem uz se u Posty nerika, takze to bych nechal dyztak az na dyl.

V jinem blizkem okoli, kde by mistni rekli "u posty" se nebydli, takze by hledani nemuselo byt zas az tak tezke.

doplněno 13.11.13 12:02:

Jeste me napada cihlak z 80. let, co stoji pres Plzenskou naproti poste smerem na namesti vedle Sokolovny.

U posty se tam tomu bezne nerika, ale fakticky je to bydleni u posty, takze by to tak treba taky nekdo mohl oznacit. Ale to je byvaly dum lesu, kam se stehovali v 80. letech lesaci, takze moc ucitelek, ktere se po 90. roce blizili duchodu tam asi byt nekoupilo...

To jen pro uplnost jako krajni moznost.

sadlik*
hodnocení

Ještě jednou děkuji za ochotu pomoci.Jsou to pro mne,člověka který město nezná důležité informace.Až se dostanu k Vám do města zařdím se podle Vaší rady.Přeji hezké dny příští .NA SHLEDANOU U VÁS VE VAŠEM MĚSTĚ.KAREL SÁDLO Z PÍSKU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]