Nejste přihlášen/a.
před dvěma léty-v září-jsem byl na operaci kyčle v klatovské nemocnici. Poznal jem tam kromě jiných lidí i jakousi paní učitelku ve výslužbě. Problém je v tom, že jsem omylem ztratil na ni všechny kontakty a mrzí mne to moc. Jak ale kontkt obnovit? Vím jen , že bydlela v ulici u pošty a nebo za poštou. Pomůže mi někdo s pátráním? Děkuji za pomoc všem sádlo karel písek.
Já bych zašla na úřad v Klatovech, snad do evidence obyvatel. Tam bych poprosila úřednici, zda by nemohla hledané paní předat mou adresu a telefon s prosbou, ať se ozve. A jestli se ozve nebo ne, to už by byla její volba.
jmenovala se marie a ani to už si nejsem jistej, jeli jsme spolu sanitou na rehabilitaci do horaždovic, ona měla operované koleno. Víc už si ale asi nezpomenu. K. Sádlo písek.
dokonce jsem si předplatil se ženou pobyt u vás v hotelu a budu pátrat. , jestli to do té doby dobře nedopadne. Ona našim malým holkám upletla takové krásné čepičky a já to s ní nestačil srovnat. To by byl největší chybec v mém životě. K. S. Písek.
Ani skolu, na ktere treba ucila?
U posty se rika trem panelakum, ktere stoji mezi Plzenskou ulici a Drnovym potokem u (prekvapive) posty.
Je to jenom sest vchodu. Tam bych zacal hledat.
Stacilo by zacit i nahledem do katastru nemovitosti.
Pak sou tam jeste nizke panelacky hned u Plzenske ulice, ale tem uz se u Posty nerika, takze to bych nechal dyztak az na dyl.
V jinem blizkem okoli, kde by mistni rekli "u posty" se nebydli, takze by hledani nemuselo byt zas az tak tezke.
doplněno 13.11.13 12:02:Jeste me napada cihlak z 80. let, co stoji pres Plzenskou naproti poste smerem na namesti vedle Sokolovny.
U posty se tam tomu bezne nerika, ale fakticky je to bydleni u posty, takze by to tak treba taky nekdo mohl oznacit. Ale to je byvaly dum lesu, kam se stehovali v 80. letech lesaci, takze moc ucitelek, ktere se po 90. roce blizili duchodu tam asi byt nekoupilo...
To jen pro uplnost jako krajni moznost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.