Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslo 775041994

Od: achci* odpovědí: 10 změna:

DAvejte pozor na číslo 775 041 994 podvodný hovor strhne vám penize

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chytrejlarry
hodnocení

0x

Číslo které jste udala je číslo na vinotéku, strhne vám peníze v případě že na něj voláte, ne naopak.

To číslo je skoro číslo na vinotéku: číslo 775994 041 je na vinotéku, respektive vinárnu Pampinus, kterou mohu vřele doporučit. O čísle v dotazu nevím nic. Různé služby typu kdo volal nic nenašly; jaké jsou vaše skušenosti? Jak vám to strhlo eníze a jak jste se k němu dostal? Díky za bližší informaci

ladinpraha*
hodnocení

0x

Číslo samo o sobě nic nestrhne. A když na ně někdo volá, tak ať si hovor zaplatí.

Larry, možná jsi chytrej, ale pozornej moc ne. To číslo není na vinotéku.

No jo, dodatečně jsem si uvědomil, že jsem přehodil trojčíslí.

doplněno 30.05.14 10:23:

Ale vlastně teď koukám, že jsem nekecal, psal jsem, že je to skoro číslo na vinotéku. Což je, pravda, informace (skoro) na dvě věci.

lidus*
hodnocení

0x

Dík za upozornění.

hodnocení

0x

Tahle upozornění jsou asi fajn, ale když zvoní mobil, mám brýle úplně jinde a mobil stejně zvednu, na číslo nevidím. Je pravda, že z rodiny mají fotky u každého čísla. Asi bych měla být opatrnější.

hodnocení

0x

Zvednutím příchozího hovoru vám nikdo nic nestrhne. Kde jste na tu kravinu přišel? V poslední době je toho plný internet.

dddddddddddddd

Jedná se o čistě soukromé číslo. Odpovědi viz víš jsou jen hlody.

buss
hodnocení

0x

Než něco napíšu, tak si ověřit, dotyčný se může bránit., že ho poškozujete.

hodnocení

0x

HOAX! HOAX!...nejdříve řádně ověřit a pak plašit lidi ! :--)) To by jsme pak nemohli volat na žádné č. začínající 775...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]