Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důrazné Varování

Od: ls* odpovědí: 7 změna:

Všechny lidi v nouzi potřebující finanční pomoc - tedy půjčku tímto d ů r a z n ě v a r u j i před nějakým p. Patrikem Vránkem. Tento pán Vám nabízí jeho údajnou pomoc, avšak nekompromisně chce nejdříve zaslat jeho tzv. poplatek ve výši 2 tis. Kč. Pokud mu jej nepošlete, vůbec s Vámi nekomunikuje, jen se z Vás snaží dostat za každou cenu ony 2 tis. Kč a přitom Vám žádnou půjčku neposkytne. Sama jsem ho prosila, že mu poplatek dám ihned do ruky při schůzce s ním, ale o tom nechce v žádném případě vůbec slyšet - trvá na poslání 2 tis. Kč! Proč nechce, aby mu poplatek byl předán při osobní schůzce?! Je to naprosto jasné, ne?! Dále Vás důrazně varuji před údajnou půjčkou z mail. adresy jan.neuf@seznam.cz - zde vystupuje nějaká p. Jana, která rovněž požaduje předem "poplatek ve výši 250 Kč" s tím, že nabízí ihned půjčku např. 70 tis. Já jsem, bohužel, jí včera tento poplatek poslala, ona mi hned zaslala mail, že poplatek došel a že se se mnou včer. dne během dopoledne do 12 nod. spojí a že peníze přivezou! Avšak až do dnešního dne jsem neviděla ani korunu, na maily již tato paní vůbec nijak nereaguje a navíc se mi podařilo zjistit, že za prvé účet, na který si nechala ode mne poslat poplatek je veden na nějakou p. Romanu V e n h o d o v o u !

L. S.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Jak víte, že po uhrazení poplatku půjčku neposkytne? Označila jste je za podvodníky. Máte zřejmě záznam v RD a proto chcete půjčku po soukromníkovi? Proč platíte předem, jsou i jiní, reagovala jste na nabídku. Myslíte-li si, že jde o podvod, už jste měla být na P ČR. Půjčku zajistím bez poplatku.

radil*
hodnocení

0x

Nejedná se o lidi v nouzi, ale o pitomce.

On někdo rozumný v nouzi bude posílat ještě peníze? Na co by tedy potřeboval půjčku?

Dokud bude na světě lidská blbost, budou na ní někteří holt vydělávat. Stajně jako žádat o práci a dávat za to někomu peníze...

hodnocení

0x

Já bych to poněkud rozšířil a všechny lidi v nouzi varoval před půjčkami jako takovými. Půjčka není řešení finanční nouze nýbrž její prohloubení (mám na mysli samozřejmě spotřební půjčky, ne investiční nebo hypoteční). Protože si defacto nepůjčujete od někoho, ale sami od sebe, ze svých budoucích příjmů.

au1
hodnocení

0x

když chci půjčit peníze, tak nikam žádný neposílám,ne? stejně jako když chci práci, tak nikomu žádný peníze nedávám, chci práci abych si vydělal,a ne abych někomu cpal peníze. vždycky mě takoví "náboráři" ať už na půjčky nebo zaměstnání dokážou pobavit :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

Ahoj - pokud si půjčují mladí lidé, kteří mají zaměstnání - "jakž takž" to pochopím - ale pokud si půjčují senioři, kteří mají už jenom svůj důchod - a v podstatě "nic už nepotřebují" - to mi hlava nebere. - ! - pokud se pak dostanou do dluhové pasti - ani je nemůžu nijak litovat - ! Marcela.

angelwithwin
hodnocení

0x

Dobrý den, prosímvás, jak se vám podařilo vypátrat majitele čísla účtu? Taky jsem byla okradená a mám jen číslo účtu, na které jsem poslala peníze, a nevím, čeho se mám chytit, abych osobu vypátrala

iz*

Nevím, jak se to podařilo tazatelce, ale mně se název účtu (u fyzických osob bývá názvem jejich jméno a příjmení) zobrazí, když posílám peníze na účet u mé banky (příjemce má účet u mé banky).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]