Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám osoby, neznate je?

Od: elove odpovědí: 6 změna:
Dobrý den asi neznate že : Milan Kvasňovsky delnik 6.ledna 1947 rodiště Velké Rovné žilina bydliště Zabřech Hlinik 8 šumperk jeho rodiče Klement kvasňovsky Pavlina Kvasňovska rozena Chorvatova ... Magdalena Kvasňovska rozena kubova invalidni duchodkyně 5 listopadu 1947 rodište Hlubočky u olomouce Olomouc bydliště Ostrava Marianske Hory Dr.Maye 2/89 ostrava rodiče Evelin kuba Emilie kubova rozena Mezulianikova

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

Zdravím.Neznám.U některých lidiček znáte místo narození - takže začnětě v místě narození na matrice třeba tady:

velkerovne.sk/...

olomouc.eu/...

Milan a Magdalena jsou o rok starší jak moje žena,takže ještě můžou žít.Magdalena ale asi už nebude invalidní ale starobní důchodce - to se dá malé info dohledat přes ČSSZ.Možností je dost jak je najít,ale zadarmo to nikdy není.

ČSSZ rozhodně neposkytuje o nikom žádné, byť i jen adresní údaje, a to ani za úplatu.

mnd®

inzinyrka: naučte se číst. NEPSAL jsem že ČSSZ dává údaje,ale že se dají přes ně ZJISTIT údaje.Na papír vám to nikdo nedá,ale jde to.

Když nevíte jak se to dělá tak raději nepište tento zavádějící blábol.Když jsem hledal svého biologického otce,tak jsem to vzal právě formou ČSSZ,matrika,policie.A zdařilo se - Jen se musí vědět co a jak a komu napsat a poslat.Trvalo to celé nějaké dva roky a našel jsem ho.

Mohl byste být zdvořilejší, ale budiž.

mnd®

inzinyrka: zdvorilejsi v cem? nejak jsem nekoho nekde v tomto tematu nejak urazil? - napiste mi kde.ze nekomu napisi at se nauci cist berete osobne jako nezdvorilost? radu tazatelka dostala a nyni pokud bude chtit,tak se zaridi a zjisti si to a pak bude pokracovat dal v hledani.je to mravencni prace,ale jde to.

liska*
hodnocení

0x

Zkuste třeba facebook, oslovte lidi stejného příjmení, jestli je neznají. Bydliště může hledání upřesnit.Taky na Spolužácích se dá takto hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]