Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sraz uživatelů poradny Poradte.cz

Od: olaf71* odpovědí: 118 změna:

neuvažovalo se zde někdy o srazu uživatelů této poradny?

zámek
ladinpraha uzavřel tuto otázku
K tématu se můžete vyjádřit tady: poradte.cz/...

118 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

šel bych do toho :D, já jsem ale ze severní moravy :D

honzmalatny*

To já také.Kousek od New Jerzey..(Po našemu Nový Jičín)*smich*

hoummy*

taky jsem od Nového Jičína :D

hodnocení

0x

historicky se jednou povedl... ne ze by prijelo mnoho lidi, ale nekdo prece. To byl prvni sraz. Na dalsi jsme se nebyli schopni domluvit a tak tedy z toho vznikl jen sraz syslu... ktery se kona docela pravidelne, pokud pominu ze tohle je druhy rok, kdy bude vynechan... :-D

doplněno 03.08.13 22:09:

v rychlosti jsem nasel:

administrator.pise.cz/...

tak jsem trochu kecal, nesyslovsky byl 2x.. pokud dobre koukam na fotky *smich*

Nemáš pravdu, nebyl jen jeden sraz :) První je jasný, to byl Jestřábec (nevím jak se mohl tak rozumný člověk jako já vypravit do spárů takových dravců, které znal jen po netu :) ), ale pak se povedl i další, kde nás bylo víc, tedy trochu víc a teď si nevzpomenu kde to bylo, ale jeli jsme mrknout na to westernové městečko. Kdo si vzpomene? :)

doplněno 07.08.13 13:43:

Hmm taky jsem si mohl dočíst ten dodatek :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no já bych zájem měla - jsem ze Sokolova. Přespat můžu ve Strančicích u Prahy. Marcela.

doplněno 07.08.13 15:45:

Blbý je, že jsme takto roztroušení po celé republice. Na Prahu bych peníze ještě měla - ale na Brno teď nemám. I když - možná bych i tam dojela, kdybych si našetřila. Zatím ahoj. Marcela.

olaf71*
hodnocení

tak to budeš spát cca.5 km. ode mne *smich*

culdabulda1*

Ahoj "olaf71"

- jsi snad ze Říčan? - Ale já už jsem stará, takže se asi neznáme. Ve Strančicích mám bráchu a švagrovou - sice už taky starší, ale velmi společenští. Marcela

olaf71*
hodnocení

jsem do Říčan naplavenej od Berouna, resp. pak od Kladna a doufám, že v Říčanech se moc dlouho nezdržím.

hodnocení

0x

Kdyby to bylo někde v Brně nebo okolí, tak bych i došla :D

lidus*

Jasně, v Brně a okolí bych šla ráda i já.

hodnocení

0x

Ráda bych se jela podívat. Možná jen na pár hodin. Samozřejmě je nejdůležitější místo. Takové Ostravsko, Břeclavsko, Plzeňsko či Děčínsko by asi nebylo moc vhodné místo.

Ale jestliže se několik srazů povedlo, povedl by se jistě i další.

limetka*
hodnocení

0x

Chtělo by to někde na půl cesty, aby to bylo snadno dostupné - třeba kolem Jihlavy?

olaf71*
hodnocení

kdyby někdo byl z Ulánbátaru a jinej z Aše, tak Jihlava není moc uprostřed ;)

culdabulda1*

Co tedy navrhuješ?! - třeba se s někým i domluvíme! Marcela.

olaf71*
hodnocení

no čekám na větší počet event. zájemců. z toho většího počtu se stejně nakonec stane jen hrstka.

Tak ona je Česká republika tak malá, že je v podstatě fuk, kde by to bylo - vše je na dosah, pokud to nebude někde na samotě u lesa.

culdabulda1*

- takže kde? - už si začínám šetřit a hledat si spojení - nemám auto - a přespat mohu jenom v těch Strančicích u Prahy. Ahoj. Marcela.

Vzhledem k tomu ze poradte je roztrousene po cele čr tak se nikdy vsichni nesejdeme navrhoval bych v Praze v neakem normalnim podniku.
limetka*

*smich*to máš tedy pravdu!

doplněno 09.08.13 09:55:

...kurnik - to bylo pro olafa na ten Ulánbátar a skočilo mi to až sem *zed*

Vždyť se to zařadilo naprosto správně...

hodnocení

0x

Ahoj, Prahu bych taky byla ochotná zvládnout, mám to "pouhých" 100 km. Ale jak se znám, zabloudila bych určitě hned před Hlavním nádražím. Ledaže by tam na mě čekal nějaký kovaný Pražák, třeba Hop, nebo Dzordz. A muselo by mi to vyjít tak, aby děda ten den neměl ostrahu a postaral se mi tudíž o tchyni. Jo jo, není to vůbec jednoduché. Ale viděla bych vás ráda. Zatím jsem viděla z celé Poradny naživo pouze 1 rádkyni. Byla prima. *palec*Jaga.

No aby to bylo blizko vlaku tak by přišla v uvahu třeba výtopna nebo podobne.
Né že bych byl vlakofil ( sice bydlim na nadraží ale abych běhal jako pruša po nadraží s foťákem to néééé :) )
Nebo nekdo navrhněte dobrou osvěčenou hospudku v praze?
doplněno 12.08.13 09:40: Ale v vytopně jidlo dobré podle mne

Zatím jsem viděla z celé Poradny naživo pouze 1 rádkyni

To zni, jako by si se na ni sla podivat nekam do zoo*smich*

doplněno 12.08.13 13:22:

Samozrejme, ze nedotkla. proc taky?

Ja to pretim taky nemyslel nijak spatne. Jen ta vase formulace byla takova, ze to k tomu zoo vylozene vyzyvalo.

Na mne musite take do zoo, konkretne do pavilonu simpanzu. Poznate mne jednoduse. Oproti ostatnim mam mensi usi.

Ano, viděla. Zajela jsem si k ní vlakem do jejího bydliště na její pozvání. Důvodem byla výměna rostlinek do zahrádky. Pro AXUSE: NAVŠTÍVILA jsem tedy jednu rádkyni v jejím bydlišti a bylo mi tam fajn. I na vás bych se ráda zašla podívat. Ale nevím, kam. Musíte být kus pořádného chlapa, jak avatar ukazuje! Musím taky do ZOO, nebo mě pozvete do svého bydliště? :) Jaga.

doplněno 12.08.13 12:39:

AXUS: nechci se Vás dotknout, jsem dneska nějaká rozjetá. Ale nemyslela jsem to zle.*pusa*

babojago, já se pochlubím, s jedním rádcem se potkáváme častěji, dokonce mne překvapil v náklaďáku, pak jsme spolu i obchodně měli spolupráci.

Dále jsem se potkal i jiným rádcem na setkání radioamatérů v Holicích a uvidíme, zdali i tento měsíc se tam potkáme.

No to se tam mozna taky potkame :)

podle trika se tam v sobotu poznáme?

Tričko jsem si už objednal ale jestli už dorazí nevim .

burzy na jarově už jsem projezdil tak musim zkusit letos Holice :D

Pravidelně v sobotu v 11:30 v restauraci na svíčkovou...

Dorazím :D

doplněno 23.08.13 00:13: A jak se ta restaurace jmenuje ono jich tam je podle internetu více
doplněno 23.08.13 00:14: ?

Přímo v kulturáku.

Tak to doufam že se pozname.
cyril*

Trochu Vás poopravím. Navštívila jste i bydliště dalšího rádce. ;)

Ano, Cyrile, máte pravdu a chutnalo mi tam! *palec* Škoda, že jsme se nesetkali osobně. Ale ten můj oběd tam byl naprosto neplánovaný. Tak snad příště! Jaga.

Ahoj Axus, ta "opice" jsem byla já. :D. A mám velice hezkou vzpomínku. Jaga, na rozdíl ode mne, dost ráda cestuje.

13.08.13 20:11

*smich*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- a co si fakt zajít do ZOO-čky?! - Už jsem tam nebyla 100 let - podpořili bychom zvířata a nebylo by to fádní "kecání" v hospodě! Kolik je dneska vstupné.?

jo to ti upadne brada radši tam ani nechodim :DD

hop®

Jo, ale nesměl by být sraz u pavilonu opic, to by v ZOO vyhlásili poplach, že jim asi někdo otevřel klec! *smich*

doplněno 12.08.13 16:59:

Vstup je za dvě kilča, to ještě jde, ale radši se neptám na ceny ve stánkách...

culdabulda1*

- no dobrý - to mi docela stačí - škoda!

zajixxx*

Sraz poradny? Skvělý nápad, avšak rádcové jsou rouztroušení po celém světě :(

doplněno 13.08.13 21:24:

Hmm už to čtu, okolí Prahy :( máte pravdu cca 300km daleko...)

hop®

Ano, ale převážná část těch aktivnějších bydlí v Česku. Je jen na každém z nás, jak daleko bude ochoten na sraz jet. A samozřejmě jde i o finanční možnosti každého z nás, tento aspekt nechci podceňovat. A chápu, že pro některé kolegyňky a kolegy je může být fakt velký problém... *plac*

Já samozřejmě preferuji sraz v Praze! ;)

Ano já jsem taky proti stačí nadhodit par terminů a kde a učast je jistá :D

z mé zkušenosti po ohlášení termínu se sesype kupa lidí, že nee... moc daleko, blbý den... doporučuji neustoupit, protože to se nevyladí nikdy na 100%. Prostě ne každý bude mít v tu chvíli čas :) No a při úplném lámání chleba zbyde skutečná hrstka účastníků... rád bych se pletl *smich*

Ze zkušenosti musím sdělit, milý admine, nepleteš se.

.

Praha (konkrétně někde blízko metra) by mohla vyhovovat mnoha rádcům.

Tuším, že se organizace někdo chopí se, a těším se, že pár lidí osobně pozdravím.

Pro jistotu v příštích dnech ostříhám pár pokojovek a dám zakořenit k volnému rozebrání zájemcům.

Idealní by asi bylo začátek září to pominou dovolené a bude větší pravděpodobnosti že bude více lidí .

A ještě kde v Praze?

hop®

Davide, možná by bylo rozumné to udělat v ještě v době prázdnin, někteří naši mladí kolegové po prázdninách budou mít méně času a nálady, protože se budou muset věnovat studiu...

Každopádně jako jediný reálný den v týdnu vidím sobotu...

Jo to já taky chodím do školy

hm co to takhle udělat v sobotu 31.8 .? a kde?

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj kolegyňky a kolegové,

jsem pro všemi dvaceti. Coby rodilá Moravačka a nyní vysídlená Severočeška nemám problém dojet kamkoli ;)

doplněno 13.08.13 21:32:

Teď listuju odkazy, co dal admin na minulé akce! Taková skvělá akce v mém rodišti! (VM) Škoda, že jsem poraďte ještě neznala :(

doplněno 14.08.13 20:24:

Hopíku faaaaakt? To mi teda lichotí :) ;)*hi* Tak doufám, že to vyjde!

hop®

Miško, jestli přijedeš i Ty, popřemýšlím o závazném slibu se zúčastnit! ;)

hodnocení

0x

A bude i něco pro Brňáky nebo to chcete výlučně v Praze? *nevi*

lidus*

"kolikokoli" odkud z Brna jste? Upeču buchtu, uvařim kafe.

hodnocení

0x

Už Boženka Němcová říkávala: Není na světě člověk ten, aby se zachoval lidem všem! Vím, že je to těžké. Když dělávám srazy pro naši třídu gymnásia - ten má zlomenou nohu, ta čeká vnoučátko, jiný jde raději na pivní slavnosti, či si dát vyříznout žlučník! :D. Je to bída, už jsem si mockrát říkala, že s tím seknu!*bzum* A tak si myslím, že by asi opravdu bylo nejideálnější naše hlavní město. I když to mám taky daleko a to dost, ale je to prostě takový styčný bod všech Čechů. A na Václaváku "pod ocasem". To je asi jediné místo, kam bych z rychlíku trefila. Pak se už dá jít kamkoli. Třeba k Hopovi! *smich* Hlavně, prosím, až po 10. září, budeme na dovolené. Ale ono to, myslím, stejně tak rychle nepůjde. Když se setkáme v říjnu / a to kdoví jestli/, myslím, že budeme rádi. Mějte se všichni prima. Jaga.

Tak jestli to bude na konci října (cca 25-28.), tak to bych se došla podívat z FanCity :D. Jinak asi ne, neměla bych asi ani pořádné spojení *nevi*. Ale nevadí, Praha je prostě hlavní město, tak se dělá všecko tam, chápu to. Stejně je asi většina lidí tady z poradte z Prahy a okolí, takže to dává smysl. Aspoň, že máme ten Whocon :D

sebod*

Jaguš. Když to bude v Praze, tak já určitě pojedu autem a za velmi vysoký příplatek Tě vezmu do trojky (rozuměj do kufru).

Sebodko, v "trojce"jsem nikdy nebyla - *modla*/panenko maria podprsenská, slyšíš to?/, ale co, má se prý zkusit všechno. Tak beru. Pokud máš Forda Mondeo, nebude to problém. Ale do kufru takové Fabie bys mě musela narovnat tak ve 3 - 4 kusech. Něco jako Kvadratura ženy - major Zeman. Vezli jsme v dceřině Fabii děti na tábor a se zavazadly v kufru byl veliký problém. Tak se těším. :D Zdraví Jaga. /25. 8. - 6. 9. jsem na Korfu, ale tak brzy stejně určitě nebude nic!/

martin1965*

Tam jde o to jestli se ti lidé chtějí vůbec setkat. Jednou jsem slyšel takový názor, a docela se mi líbil - kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.

hodnocení

0x

Nemám rád negativní zprávy a texty. Proto napíšu, že se občas scházíme ze školy. Je to z malého okolí, termín dlouze vybírán a stejně se nesejdeme v nadtřetinové účasti...

Snad zde jen po regionech, pamatuji na srazy CB rádia,

ale všechno jde, když se chce..

hodnocení

0x

Pokud se ma neco planovat, pak se to musi dat vedet nahlas a dlouho dopredu.

Na konci srpna se na to vetsina lidi vybodne, pac uz bude mit zrejme jiny program. To chce minimalne 3-4 mesice predem. Ne dva tydny.

Praha je +- uprostred a navic procentualne bude nejvice lidi zrejme stejne z ni, ale chce to vedet nasledujici...

Bude to vecer? Pokud vecer, co s lidma, kteri musi pricestovat? Ne kazdy ma na hotel v Praze a i kdyby jo, opet je potreba zamluvit si to dopredu. Nebo si je rozebereme domu na noc?

Mozna kazdeho vec, at se kazdy zaridi jak umi, ale spise to chce trochu vstricnosti a pokusit se vyresit toto dopredu.

Bude to pres den? Co pak v Praze? Sedet cely den v putice nebo se motat mezi zastupy turistu?

-

Pokud to ma byt hura akce, kam prijede pet lidi, pak se toto asi resit nemusi, pokud to ma byt ale poradne, pak by se to asi poresit melo.

14.08.13 10:47

souhlas.

*hej*

sebod*

Uděláme si společnýho Ježíška, *modla*

Že by po krajích? Pak ještě dle seznamu odkud kdo je a podobně...

Něco o tom vím, jak je to složité, když děláte setkání, nejdříve pro 20 lidí a skončí to návštěvou stovek lidí, že se naplní bývalá restaurace Prior v Pardubicích. Pak třeba i hotel Zlatá Štika, taneček a podobně...

ale to jsou loňské sněhy..

figurek*
hodnocení

0x

No já jsem ve víceméně pravidelném fyzickém kontaktu s jednou zdejší rádkyní, dokonce přispíváme pod jedním nickem. Jinak pro případný sraz bych mohl zařídit nějaké vhodné místo na nejpěknějším konci ČR, kam pražáci & spol jezdí za exotikou. Zkuste uhodnout, kde to je.

Blíží se podzim, bude burčák a otevřené sklípky a víno poteče proudem. Tak na zdraví. *jasne*

Já vím! Tam bych také MOŽNÁ dorazila...

cocinkamichalka*

Oh, lalá ;) Ale bacha, aby nás burčák moc nevyburčil ;)

culdabulda1*

pro "figurek"

- mluvím za sebe - mnozí z nás by možná v "nejhorším případě" mohli dorazit i na Moravu - problém je jenom s přenocováním. Na hotel tedy nemám - leda tak na podlaze ve sklípku - no, ale pokud říkáš, že víno poteče proudem ... žádný problém. Tak ahoj. Marcela.

Pro culdabulda1:

Pokud nejste "pintlich", tak vás vyjde pobyt i méně jak 300 Kč na noc: ubytovnaznojmo.cz/...

U nás, ve vesnici cca 17 km od Znojma, najdete ubytování kolem 200 Kč za noc.

Je to ještě moc?

culdabulda1*

Pro "anzionka"

- no jo, holka (nebo kluku) - ale jak bych se tam na vratkých nožičkách ze sklípku došourala - auto nemám. Pintlich tedy rozhodně nejsem - přenocuju klidně i v seníku - a 200-300 kč samozřejmě jde. No uvidíme, jestli se to nakonec nějak "vyvrbí". Marcela.

Pro culdu:

Holka ;) Cestu ze slípku do ubytovny jistě zvládnete (i na vratkých nožkách), Znojmo není velké a systém MHD je důmyslně propracován (autobusy bezbariérové).

ladinpraha*

Anzionko, já si pobyt na Moravě odbývám už teď (30km od Znojma). Moc dobře jsem si nevybral termín, plný barák lidí a v pátek nebo v sobotu přijedou další na festival. Ale já to přežiju třeba tady na verandě nebo na zahradě pod stromem. A psí bouda je zatím taky volná.*smich*

@ladinpraha: Jste si vybral špatný termín, na vinobraní je to lepší... ;)

hop®
hodnocení

0x

Pokud to nebude zrovna na toho Ježicha, tak problém s ubytováním neřeším, přijedu "plechovým spacákem" a po vystřízlivění zase odjedu. Nemám nic proti Moravě, ale jsem spíš pivař, uvítal bych sraz v nějakém zařízení, kde by bylo možné svobodně zvolit, čím se člověk bude napájet...

hodnocení

0x

Co udělat anketu jestli Morava nebo Čechy a podle toho, jak to dopadne, se domluvit na konkrétní město, datum, čas...

hop®

Pro mne nejlépe Praha, nicméně jsem schopen se dopravit kamkoli, mohu z Prahy na dohodnuté místo (možná i zpět ;) ) odvézt dalších 7 až 8 lidiček...

To chce misto, ktere ma nejakou logiku a ne Morava vs. Cechy.

Nicmene moravske sklipky nejsou spatny napad. Ovsem stejne jako Hop uprednostnuji pivo, takze by to chtelo idealne sklipek s vycepem.

sebod*

Takhle se k ničemu nedobereme *stop*. Takže termín: 21.09. 2013 . Proč? Prostě proto...No, trošku zvoleno s ohledem na to vinobraní.

Rozhodnutí KDE? Vždycky to pro někoho bude daleko. Domnívám se, že z každé oblasti pojede nějaké auto, co může cestou nabrat další.

Tak, teď je potřeba ZAVAZNĚ (nonono, já vím) napsat, kdo se účastní. Teprve podle aspoň trochu přibližného počtu lidí se dá vytipovat místo srazu.

Tady do vzkazu každý, kdo jede, napíše POUZE "JEDU". Ať v tom máme přehled.

Takže rychle se nahlašovat, počet míst je omezen (*smich* - prosím nebrat vážně) a první tři přihlášení obdrží odměnu (;) prosím, brát vážně)

sebod*
15.08.13 10:44

jedu

ladinpraha*

Jsi druhá, já už tu čekám.

hop®

Jedu, na 95%, při splnění určitých podmínek, které se týkají především typu restauračního zařízení (už jsem se zmiňoval, že jsem pivař...), a pokud se tam potkáme třeba jen čtyři, tak kvůli tomu nepojedu třeba do Vsetína...

cocinkamichalka*

Hopíku, NA Vsetín, NA Vsetín! :-D :-D

Já bych taky přijela, nemůžu zatím nabídnout žádný odvoz, jelikož nevím, jak bych sama přijela (nejspíš vlak?)

Nicméně, kdyby byl nějaký svozík z Prahy (či ze severních Čech) za mírnou úplatu, ráda bych ho využila (příp. i nabídnu, pokud pojedu autem)...

doplněno 18.08.13 07:23:

Dostanu pak medaili za nejdelší cestu na sraz? ;)

Michalko, pokud to nemáš aspoň 600 km, tak na nejdelší štreku si dělám zuby já! Sorry...
cocinkamichalka*
18.08.13 17:14

Grrrrr... ;)

hop®

Hejkale, i když to bude na pomezí Čech a Slovenska? ;)

mowla*

Chceš Hejkalovi jeho ´nejdelší´ cestu zkazit umístěním srazu do Lanžhota? *smich*

hop®

Nene, vím, že někdo musí být "nejlepší" :-D

mowla*

Nenastane-li něco velmi neblahého, jedu. Taky jsem především pivař, ale u dobrého vínka s dobrými lidmi také ´vydržím´... ;)

lidus*
hodnocení

0x

Pokud to nebude od Brna tisíc mil, manžel bude mít čas mě zavézt a budu-li v ten den živa a zdráva JEDU. Za mě tedy nezávazně ANO.

hop®

Liduš, pokud to bude od Brna na východ, mohl bych se eventuelně pro Vás i stavit, stejně pojedu od Prahy nebo podobného směru :)

hodnocení

0x

Tak takovýhle nápad vůbec nevypadá špatně a proč se toho neúčastnit. Když to bude a jen trochu to pújde, rád přijedu, sklípek s výčepem je super. Z Krkonoš mě je vcelku šumák kde to bude, všude je daleko, takže jestli Plzeň či Morava na tom nesejde.

martinaa*
hodnocení

0x

Kdyby byl spoluodvoz z Brna, tak by se taky pokusila dorazit.

hodnocení

0x

Vidím, že se začíná rýsovat sraz ve sklípku. Je to určitě dobře, protože sklípek vždy dodá každému setkání další rozměr a pěknou atmosféru.

Přestože je pro mě jižní Morava blíž než třeba Praha, je pro mě osobně nedostupnější. Přesto účast stále mírně zvažuji, případně i s požadavkem na někoho, kdo by mě jako spolujezdce cestou přibral. Ale co mě zajímá ještě víc než příjezd, je odjezd. Opravdu bych se mohla zdržet jen někoik hodin. Taxík někam k vlaku taky hodně vyřeší, to by nevadilo.

Ale tušíme už alespoň trochu, kdy by takový sraz začal a kdy skončil? Ve sklípku se asi dopoledne nezačíná... To je spíš na nocování.

sebod*

Bimbam. Zatím se netuší vůbec nic *smich*. Uvidíme, kolik lidí se přihlásí, podle toho se bude volit místo srazu. Ano, vypadá to na nocleh. Mohlo by se začínat někdy odpoledne, aby Ti, co mají večerku doma, se mohli taky účastnit.

Takže vzhledem k tomu, že jsem byla zvolena do čela výboru :D, dovolím si datum srazu dát do nového vlákna, aby si toho každý všiml. Vy, co už jste tady nahlášení, nedělejte mi v tom guláš a za prvé: vracejte ty hnědý podšálky*frajer* a za druhé, už se nepřihlašujte. Dám tam termín přihlášek do 23.08.2013.

A pak to doladíme. Vidím, že Fšichni souhlasíte *placni*.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Ahoj - samozřejmě bych se s vámi všemi ráda viděla - už si šetřím i na Moravu - ale dost ráda bych poznala Pavlínku (pt). Nejsem žádný organizátor - takže čekám, až někdo "zavelí" - a přidám se. Jela bych vlakem, nebo autobusem. Jsem ze Sokolova. Marcela.

lucka321*
hodnocení

0x

Myslím si, že spousta lidí by nepřišla :) už jen kvůli tomu, že tady jsou lidi z celé ČR. Já jsem z Havlíčkova Brodu.

olaf71*
hodnocení

to ani nevím, kde je *smich*

hodnocení

0x

Ahoj všem. Já si tady ze zvědavosti stále čtu Vaše plány a čekám, co z toho nakonec bude. Co se mne týče, nemyslím si, že to je dobrý nápad. Nechci se nikoho dotknout a dobře vím, že to bylo míněno upřímně a ze srdce. Ale! Jsme v internetové - virtuální poradně, nevím, nevím, zdali je dobré se setkat hromadně "z očí do očí, tváří v tvář". A ještě k tomu ve sklípku a s alkoholem v zádech. Já bych tam nešla, ani kdybych to měla za rohem baráku. Podle mne to nedopadne dobře.

To není to samé, jako když se sejdou po letech spolužác, kteří spolu chodili do školy spoustu let, znali se, a vyrůstali ve stejném prostředí. A i v takovémto případě dochází ke konfliktům, pramenících z lidské nátury. A co tedy potom? Co když se na srazu z nějakého důvodu někteří uživatelé znepřátelí? Jak se to pak odrazí na další funkci této poradny?

doplněno 21.08.13 21:18:

A ještě dodám. Pokud by mi byl v poradně někdo natolik sympatický, abych se s ním chtěla setkat osobně, tak to je přece nesmírně jednoduché. Napíši mu vnitřní poštou a navrhnu mu to. Bude chtít, bude, nebude chtít, nebude. jede se dál.

No nic. Doufám, že jsem Vás všechny nerozladila natolik, abyste od setkání upustili. Naopak, byla bych moc ráda, kdybych se mýlila...

Takže srazu zdar!

Uvědomuji si, že jsem to psát neměla, ale svou povahu nezměním. I já to myslím dobře a upřímně.

suzy, já to cítím podobně.

Myslím si, že když si sedne 10 rádců z okolí, ti co k sobě něco cítí, určitě to bude skvělé. Nedovedu si představit, že se sejdou rádci, co se zde jen uráží nadávají atd. a k tomu o jedno pivo více...

doplněno 21.08.13 21:20:

a teď s Vámi nesouhlasím:

"Uvědomuji si, že jsem to psát neměla, ale svou povahu nezměním. I já to myslím dobře a upřímně."

Vždyť Vás nikdo nebude peskovat za Váš názor...

Přesně tak Milane.

Ja bych to tak cerne nevidel, ba prave naopak.

Sejdou-li se lide, kteri si zde rozumi, zrejme si padnou do noty i pri setkani, trochu se pokeca a zase kazdy pujde svoji cestou.

Sejdou-li se ale lide, kteri zde treba maji rozepre, pak to prave muze byt vitana moznost poznat toho druheho vice a pochopit i tak jeho pohled na vec.

Sem se casto pise chte nechte pouze zkratkovite a casto clovek nevyjadri to, co by chtel a jak by chtel, mnohe vyzni jinak a pod. Zde by byla moznost k urovnani podobnych nedorozumneni, vzjajemnemu pochopeni a samozrejme treba i utvrzeni se v tom, ze ten druhy je skutecne blbec (to by pak bylo asi vzajemne). Tak jako tak by se situace vyasnila.

-

Myslim si, ze behem par hodinoveho setkani ale snad ani k zadnym rozeprim nemuze dojit.

axusi, z jiné diskuze..

cerne nevidel, ba prave naopak... takže viděl nebo neviděl...:) , ale já Vám rozumím

Před několika lety jsem organizoval podobná setkání spřítelených lidí z CB rádia. Začalo to týdně s 15 lidičkami a končilo to 1x za 14 dní stovkou lidí...Něco o tom vím. Samozřejmě se něco vyjasnilo, ale i zatvrdilo, dělali se skupinky ...

ale vzpomínám rád, když jsme jezdili po východě Čech a navštěvovali se...Zapomene se na špatné a vzpomíná na dobré..

Přeji každému krásné zážitky, jako jsme měli my v klubu CB..

Tak pokud je to pravidelne a casto, tak tomu verim.

Pri jednom setkani za 3-4 roky na par hodin bych rekl, ze je to prehnana obava.

A co se tyce toho alkoholu, kde jinde se shazet, nez u piva a kusu poradneho zvance? Ve skleniku botanicke zahrady a obdivovat kyticky?

axusi, jistě, i tak to lze sdělit. Určitě se každá debata odhrává u alkoholu a jídla. To se mi na tom líbí. Pokud je člověk soudný a dá si o jedno pivo méně, je to skvělá zábava. Ale to se nestává. Přeji lidem krásná setkání, ale ze zkušenosti ...

Sice se mi v hlavě již motá, jak to sezvat, kam , kdy i program, ale z celé ČR je to asi nereálné...vždy se najde někdo kdo by rád jel, ale je to daleko, jiný termín atd..

Snad po krajích...ale to by se muselo zjišťova, kde kdo bydlí, administrativa a již slyším, proč to chcete vědět atd...

to chce hodně měsíců dopředu..

jenom ne do skleníku na kytičky, to smrdí a nedají se žrát..

Resenim na termin by bylo dat treba behem roku tri ctyri terminy a vsechny by se uskutecnily. Kdo by chtel, ten by se mohl klidne zucastnit vsech a kdo by mohl mene, ten by se zucastnil mene.

A misto by se mohlo presunovat, aby to pokazde bylo nekde krapet bliz, ale i tak bych je drzel vice uprostred. Urcite ne nekde az u hranic.

no vida, jak se to vylepšuje, milý kolego.. třeba 1x za čtvrt (půl) roku po krajích?... páč aby jel někdo z Plzně do Pardubice, posedět na 4-8 hodin, nevím, .to by se mi nechtělo...

Ale jet do krajského města, třeba i sousedního, to již není taková dálava...

Myslela jsem to tak, že bude asi můj názor na danou záležitost většinou zúčastněných, přijat zozladěně. Soudím dle toho, že se všichni těší jak se sejdou ve sklípku u sklenky vína, či piva a že se všechno odehraje v duchu přátelském. Proto jsem napsala ten omluvný dodatek.

Suzymon. Musite myslet pozitivne. Podelat se to muze vzdycky, ale brod je jeste daleko...

Ale rozumim. Doufat v nejlepsi, pripravovat se na nejhorsi:)

doplněno 21.08.13 21:57:

No ale mne to muze byt konec koncu docela jedno. Sebod to tim terminem docela zabyla. A hlavne ze sem rikal, ze se to musi dat vedet dlouho dopredu. Bum a je tu termin za 4 tydny.*zed*

No nic. Snad si to tam uzijete, kdo pojedete.

sebod*

axusy. S tím termínem. Vždycky bude nějaký termín někomu vyhovovat a někomu ne. Fakt je, že ten nápad s tím, že by se udělal sraz během roku na třeba čtyřech místech v republice, aby to měli blízko i ti, co se prostě bojí dálek by byl dobrý.To je fakt dobrý. Tak by přišli i ti, co by si přišli sednout jen na dvětři hodinky. A přesně, kdo by chtěl, tak by jel třeba na všechny srazy. To se mi zdá fakt dobrý. Ale je třeba teda napsat: Další sraz bude v prosinci (lednu, únoru). Prostě to vzít za bernou minci a dle toho začít konat.

Jinak já mám asi takovouhle zkušenost s pořádáním srazů: termín se ví půl roku dopředu - nahlásí se 50 lidí ze sta, přijede 30.

termín měsíc dopředu - nahlasí se 35 ze 100, přijede 29

Ten termín vzešel z toho, že tu byl návrh na setkání na vinobraní na Moravě. Tomu se to podvolilo.

No a asi takhle. Jestli tu budeme stále psát : "mohli bychom se sejít", " a kdy by to tak bylo nejlepší"...tak se nesejdeme nikdy. Co já pamatuji, tak to, že by mohl být sraz se tu objevuje každý rok... a každý rok to vyšumí do ztracena.

Jinak zrovna Tebe bych ráda viděla, jseš mi moc sympatický ;)

22.08.13 10:42

*hi*

ladinpraha*

Suzy a Milan: *palec**palec**palec*

Antipatie a alkohol - kombinace, která dokáže divy.

culdabulda1*

Pro "ladinpraha"

- je fakt, že zde lidé mají občas protichůdné názory - ale, že je to až takto zlé - jsem nevěděla.!

Naopak jsem si myslela, že osobní setkání "dokáže divy"! - a vůbec mne nenapadlo, že by se lidé napadali a hádali i "z očí do očí". V takovém případě o jakékoliv setkání nestojím - a Morava je pro mne stejně moc daleko - a jak vidím, většina účastníků jsou Moraváci.

ladinpraha*

Marcelo, já určitě nechci nikoho odrazovat, ale myslím si, že by se na to měl každý podívat ze všech možných pohledů. Při osobním setkání se dá samozřejmě ledacos vysvětlit, ale musí na to být prostor. A při setkání ve větším měřítku na to ten prostor nebude. Pro mě osobně záleží případná účast nebo neúčast na více okolnostech, proto se zatím omezuji na sledování vývoje. Podle mě ideálně to teď pojal Milan - tehdy a tehdy budu tam a tam a jestli chceš, tak se ke mně přidej.

Láďo, já byl vHolicích a potkal jsem se tam i se dvěmi poradci. Pokecali jsme jen chvilku, páč jsem tam měl i další setkání, hlavně burzu.

Nemyslím, že by to muselo být až tak zlé.

Mám za sebou mnoho pracovních setkání velkých skupin lidí, kteří se neznali, ale něco je spojovalo. Začínalo to pracovně, končilo přátelsky, případně neutrálně.

Přiznám se, že se mi velmi líbila Praha, která má oproti sklípku zase jiné výhody. Kdokoli může kdykoli odejít za jinými lákadly, někdo na výstavu, někdo do obchodů, někdo k příbuzným, případně na vlak či autobus, které odtud jedou na všechny strany.

Ale už to sem píšu jen tak okrajově, už vím, že 21. září budu mít úplně jiný program, maminka má pomaturitní sraz a jak to tak vidím, možná poslední jakž takž při smyslech. To je pro mě o moc důležitější.

Ale těšila jsem se. A že bych případně odjela jako nepřítel někoho, mě vůbec nenapadlo.

Bimbam, to je něco úplně jiného. I já jsem byla přítomna mnohokrát v životě na všelijakých rautech, kde jsme se mezi sebou vůbec neznali a utvořili se skupinky lidí, kteří si měli o čem povídat. Ale v tomto případě jde o něco úplně jiného.

hodnocení

0x

Take jsem z Moravy. JInak dohodlo se tu uz neco vice konkretniho?

sebod*

dakon a Tobě podobní, co mi píší do vnitřní pošty, jak to teda se srazem vypadá a přitom ani v tomhle ani v tom druhém vlákně (kde se píše, kolikátého je sraz) se ani písmenkem nezmínili, že by také přijeli. Takže pro všechny takové: termín 21.9., místo srazu se domlouvá ve druhém vlákně.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]