Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozdrav všem

Od: lujs® odpovědí: 32 změna:

Dámy a pánové.

Zítra ráno nastupuju do špitálu na dlouho očekávanou operaci. Budou mi měnit kolenní kloub. Je to takzvaná totální endoprotéza.

To znamená že se tady nějakou dobu neukážu. Mějte se. Lujs

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Milý Lujsi, tak držím palce a ať vše dobře dopadne. Pak se zase nezapomeňte ukázat tady mezi námi. Mějte se, zdraví Kapka naděje.

doplněno 25.07.13 05:56:

Super, Lujsi! Tak ať i nadále vše probíhá dobře a bez koplikací. Díky za zprávu a držte se!*slunce*

Těšíme se,až Vás tu opět uvidíme.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Lujsi, přeji Vám, aby vše dobře dopadlo. *slunce**palec*

hodnocení

Moc děkuju, všem. *slunce**palec**palec*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Lujsi, koukej se dát rychle zase do pořádku. Bez tvých otázek to tady nebude ono.*smich**palec*

iz*
hodnocení

0x

Brzy se uzdravte a dejte nám vědět, jak operace dopadla.

doplněno 28.07.13 20:05:

Jsem ráda, že operace dopadla dobře. Teď ještě pilně rehabilitovat a brzy budete v pořádku. Držím palce!

ron*
hodnocení

0x

Lujsi,

držím palce. Ať jste brzy a v pořádku zase zpět doma a s námi na Poradně. *hej*

hodnocení

0x

Luisi, džte se a ať se nic nekomplikuje. A taky přeji fajn lidi na pokoji. Až budete doma, tak se ozvěte. babka;)

pt®
hodnocení

0x

"lujs", to je dobrá zpráva, už Vás nemocné koleno nebude zlobit. *placni* Držte se. - pt

fribble*
hodnocení

0x

Držím palce!

mowla*
hodnocení

0x

Tak hlavně ať ti to dobře dopadne...

;) *palec*

lidus*
hodnocení

0x

Myslím na Vás, máte štěstí, že nejsou velká vedra, jistě budete za chvíli doma a s novým kolenem běhat jak za mlada. Držím palce. L

hodnocení

Zdravím všechny.

Operace proběhla úspěšně, pacient nezemřel!.!.!

Minulý úterý mi nohu operovali, od pátku chodím už docela obstojně a pořád se to lepšíííííí!.!.!.!

V Pátek odjíždím do rehabilitačního střediska, takže doufám že to povede už jenom k lepšíííímu!.!.!.!

Všem moc děkuju a zase někdy!.!.!

Příjemná zpráva!:)

pt®

"lujs", díky za zprávu, že se Vám daří dobře. Takže hurá na rehabilitaci. Přeji vše dobré.*placni* - pt

hop®

Držím Ti palečky, a díky za pozitivní informaci! *slunce*

radilbejvalej
hodnocení

0x

Lujsi, držím palce, čeká mě něco podobného v průběhu 10ti let, takže se drž.

hodnocení

0x

Přeju,aby bylo lépe a lépe a těším se,až se vrátíte na poradnu.Jinak,moje hodná tchýně měla bolesti,pak operaci,pak chodila o dvou holých a ted už zase šlape, jako zamlada.

hodnocení

Po delší odmlce všechny rádce i rádkyně zdravím z rehabilitačního ústavu v Brandýse nad Orlicí. Primářkou je zde ,,údajně čerstvě rozvedená" krásná paní Tomanová. Bejvalka našeho nadějnýho krajskýho politika Ivo Tomana (kterej měl co dočinění i s ministerstvem dopravy).

Jak už sem psal operace dopadla dobře. Mám za sebou týden pobytu v RÚ. Cvičím, chodím, je to dobrý.

Akorát na konci odpoledne už cejtím jako kdyby mi chtělo vyskočit to zdravý koleno a ještě se přidávají bolesti kyčle. Ta zdravá noha je prostě víc zatěžovaná. Kromě uzdravování kolena a páteře se mi podařilo ve špitálu za 11 dní dostat 4 kila dolů (nechal sem si sám dobrovolně napsat redukční dietu) a za prvních 5dní pobytu v RÚ další 2 kilča dolů. Tady ale redukční dietu nedělají.

Uvidím v pondělí jestli něco jěště zhubnu?!?!? Pokud ne tak to začnu řešit s dietní setrou.

Kdybyste měl někdo nějaký otázky na tenhle typ operace tak napište.

Zatím se všichni mějte fajn a už se těším až se zase budu moct poradně věnovat jako dřív, to znamená každej den od rána do noci.

LUJS *smich*

Pěkné ráno, Lujsi. To je dobře, že jste se pánům doktorům povedl. Blahopřeji. A k hubnutí také. ;) Mějte se moc hezky.

pt®

Zdravím Vás "lujsi", to je dobře, že jste v dobrých rukách na rehabilitaci, tak poslouchejte paní doktorku, ať jste brzy fit. Nenecháte tam i srdce nějaké paní doktorce, nebo sestřičce? Tak držím palečky a dejte zase vědět. - pt

hodnocení

Babičko z Ostravy: na ortopedickým oddělení Litomyšlskýho špitálu si pan přimář vychoval mančaft kterej ho až půjde do penze důstojně nahradí v jeho kumštu.

Stařenko: děkuju ale myslím si že to s tím srdíčkem nehrozí i kdybych nevím jak moc chtěl. Lujs

hodnocení

Zdravím všechny rádce i rádkyně.

Tak sem se včera vrátil domů z Rehabilitačního ůstavu a sem zde opět v plné polní. Mezitím mi kámoš vyčistil kompjůtr a zjistil dokonce že mám originální Windows.

Chci všem poděkovat za přání a už se těším na další spolupráci.

Lujs

Luisi, vítejte! *pusa*

cocinkamichalka*

Lalala... tak to je super Luisi... To bude internetování jedna radost :)*palec*

Také zdravím Lujsi. Vítejte zpět! *pusa*..*slunce*

pt®

Také Vás zdravím Lujsi,*slunce* tak konečně doma a s chutí do života, tak hodně zdravíčka,*placni* ať už Vás nic nebolí. - pt

Já se těšil na zítra na Holice, že se tam potkáme.

hodnocení

Zdravím pane Milane.

Nevím jestli ste si to s nespletl s něčím a někým jiným protože v Holicích sem nebyl ani sem neměl v plánu bejt.*nevi*

Lujsi, moc se omlouvám, ale já byl přesvědčen, že jsme se spolu potkali loni na burze v Holicích.

To jsem tedy popletl nicky.

Omlouvám se.

Přeji hezký víkend...
Milan

hodnocení

To nic*mala*, taky přeju hezkej víkend.*slunce*

Už to vím, jsem popleta, to byl kolega Lui.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]