Nejste přihlášen/a.
Dámy a pánové.
Zítra ráno nastupuju do špitálu na dlouho očekávanou operaci. Budou mi měnit kolenní kloub. Je to takzvaná totální endoprotéza.
To znamená že se tady nějakou dobu neukážu. Mějte se. Lujs
Zdravím všechny.
Operace proběhla úspěšně, pacient nezemřel!.!.!
Minulý úterý mi nohu operovali, od pátku chodím už docela obstojně a pořád se to lepšíííííí!.!.!.!
V Pátek odjíždím do rehabilitačního střediska, takže doufám že to povede už jenom k lepšíííímu!.!.!.!
Všem moc děkuju a zase někdy!.!.!
Přeju,aby bylo lépe a lépe a těším se,až se vrátíte na poradnu.Jinak,moje hodná tchýně měla bolesti,pak operaci,pak chodila o dvou holých a ted už zase šlape, jako zamlada.
Po delší odmlce všechny rádce i rádkyně zdravím z rehabilitačního ústavu v Brandýse nad Orlicí. Primářkou je zde ,,údajně čerstvě rozvedená" krásná paní Tomanová. Bejvalka našeho nadějnýho krajskýho politika Ivo Tomana (kterej měl co dočinění i s ministerstvem dopravy).
Jak už sem psal operace dopadla dobře. Mám za sebou týden pobytu v RÚ. Cvičím, chodím, je to dobrý.
Akorát na konci odpoledne už cejtím jako kdyby mi chtělo vyskočit to zdravý koleno a ještě se přidávají bolesti kyčle. Ta zdravá noha je prostě víc zatěžovaná. Kromě uzdravování kolena a páteře se mi podařilo ve špitálu za 11 dní dostat 4 kila dolů (nechal sem si sám dobrovolně napsat redukční dietu) a za prvních 5dní pobytu v RÚ další 2 kilča dolů. Tady ale redukční dietu nedělají.
Uvidím v pondělí jestli něco jěště zhubnu?!?!? Pokud ne tak to začnu řešit s dietní setrou.
Kdybyste měl někdo nějaký otázky na tenhle typ operace tak napište.
Zatím se všichni mějte fajn a už se těším až se zase budu moct poradně věnovat jako dřív, to znamená každej den od rána do noci.
LUJS
Pěkné ráno, Lujsi. To je dobře, že jste se pánům doktorům povedl. Blahopřeji. A k hubnutí také. Mějte se moc hezky.
Zdravím Vás "lujsi", to je dobře, že jste v dobrých rukách na rehabilitaci, tak poslouchejte paní doktorku, ať jste brzy fit. Nenecháte tam i srdce nějaké paní doktorce, nebo sestřičce? Tak držím palečky a dejte zase vědět. - pt
Babičko z Ostravy: na ortopedickým oddělení Litomyšlskýho špitálu si pan přimář vychoval mančaft kterej ho až půjde do penze důstojně nahradí v jeho kumštu.
Stařenko: děkuju ale myslím si že to s tím srdíčkem nehrozí i kdybych nevím jak moc chtěl. Lujs
Zdravím všechny rádce i rádkyně.
Tak sem se včera vrátil domů z Rehabilitačního ůstavu a sem zde opět v plné polní. Mezitím mi kámoš vyčistil kompjůtr a zjistil dokonce že mám originální Windows.
Chci všem poděkovat za přání a už se těším na další spolupráci.
Lujs
Také Vás zdravím Lujsi, tak konečně doma a s chutí do života, tak hodně zdravíčka,
ať už Vás nic nebolí. - pt
Zdravím pane Milane.
Nevím jestli ste si to s nespletl s něčím a někým jiným protože v Holicích sem nebyl ani sem neměl v plánu bejt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.