Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype virus je zpět!

Od: praivo* odpovědí: 2 změna:

!POZOR!

Dříve mnohokrát řešený virus, šířící se přes Skype, je tu zas! Nenaleťte prosím! Taktéž doporučuji pro jistotu prohledat počítač tímto programem a změnit si heslo.

Vzor zprávy:

hoja jsou to opravdu vase fotografie? http://goo[tečka]gl/vqTRS?photos_skype_com

doplněno 26.06.13 20:22:

Předpokládám, že lidi jsou natolik inteligentní, že, když je u toho varování, ten odkaz otvírat nebudou.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Souhlas,

mne to potkalo na služebním poči, vůbec nechápu jak se dostal do soukromého poče, ale musím sdělit, že zásluhou pana z Náchoda, kterému jsem na oplátku radil s jiným problémem, jsem problém vyřešil a vyčistil počítač od virů... přesněji, vedl mne jako malého kluka za ruku..

Díky všem odborníkům

repkin*
hodnocení

0x

Alespoň jste mohl dát, ať se ten druhej odkaz nikdo nestahuje a neotvírá to OMG! *zed**haha*

doplněno 26.06.13 20:29:

*hi* Asi mezi ně nepatřím. Varování u odkazu není, ale nahoře v titulku. *cteni* Nic, program sem stáhl, spustil, heslo změnil. Zítra prokontroluju celý PC a uvidíme. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]