Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám biologického otce

Od: soralova* odpovědí: 5 změna:

dobrý den.hledám svého biologického otce.jediné co vím je,že se jmenuje Jan Škvor je ve věku 40 až 50 let.zhruba před dvaceti lety bydlel ve městě Litoměřice.co vím tak jsem mu prý hodně podobná.měl by být vysoké a hubené postavy a blond vlasů.nemam ho ani v rodnem liste.moc děkuji za jakoukoliv informaci

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj:)Vzhledem k tomu,že Litoměřice jsou od Kladna vzdáleny cca 50km,mohl by to být on ;) firmy.praha.idnes.cz/...

soralova*
hodnocení

děkuji,ale bohužel,tohoto pána už jsem také našla,ale napsal,že v ltm nikdy nebydlel a jméno mé matky prý nikdy neslyšel,ale moc děkuji

martinaa*

Počkejte, až tu bude Gotrek:) On něco určitě najde.

Ale na druhou stranu, Vámi kontaktovaný pán nemusel říkat pravdu.

soralova*

dekuji.take me to napadlo,hlavne me zmatlo ze co jsem slysela tak jako mlady jezdil pry hodne na montaze a tento pan montazni firmu ma.vazne nevim jak dal,na urade mi nikdo nepomuze protoze ho nemam napsaneho v rodnem liste.budu velmi vdecna za jakoukoliv pomoc

lidus*
hodnocení

0x

Zkuste požádat o pomoc vnitřní poštou gotrekzagary, pomohl už mnohokrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]