Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, miminko jako z obrázku - a slušně i poctivě odvedená práce . Gratuluji tvůrcům díla a zdravím!
P.S. Také máme v rodině jednu Viktorku, ale jmenuje se správně Viktoria.
michalverner - jste mimo a otázka to není. Je to splněný slib.
martinaa - až se trochu vzpamatujete, tak dodejte nějaké údaje (např. věk, výška, váha, povaha, záliby apod.) .
Krásný den všem, je to teda záhul , ale je to úžasný.
Ekzém zatím nemáme, to jsme ještě olezlí z porodnice, takže ještě jednou a v plné parádě, pak už nebudu obtěžovat fotkama , ale teď si to musím užít.
Dobrý den, první dojem z toho obrázku jsem měl, jako že jsou opět Velikonoce - kytičky, ošatka a zajíček . No, snad se neurazíte. A myslím, že to nebude poslední fotka - to nevydržíte
. Zdravím!
Sakryš. Martino. Už máš na mimčo tričko s logem Poraďte? To by měl admin napravit a objednat i takovou velikost
P.S. Ta fotka je krásná !
To je kráááásnááá fotka. Úžasné. Jasněže žádný exem. Někdo zapomněl, že to byla fotka miminka několik hodin starého. Krásného! Úžasného!
Dodatečně gratuluji, krásná holčička a přeji jí do života jen to krásné a hodně štěstí. Bude mít stejné datum narození jako moje holčička, nikoho se mi nepodařilo přesvědčit, že se mi narodila až 2.7. poránu. Jenže to bylo už v roce 1974, dneska je z ní už velká holka a taky trojnásobná maminka. Takže ještě jednou všechno nejlepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.