Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych velmi důrazně varovat všechny řidiče, obzvláště pak ty ze Zlínského kraje,
ať nejezdí čerpat do svých vozů palivo na čerpací pumpě Q GROUP v Břestu na Přerovsku.
Palivo je sice lacinější o cca. 2 Kč, ale s benzinem a naftou nemá vůbec nic společného.
Maminka tam čepovala minulý týden za 1000, - Kč plnou nádrž, a oprava auta jí vyšla na 6000,- Kč, přičemž mohla vyjít i dráže,
kdyby se závada neprojevila tak rychle a razantně. Dle slov automechanika jde o "ředidlo".
Je jasné, že společnost, která benzinku vlastní, takto podvádí lidi, a tentokrát palivo asi naředila více, než obvykle jindy.
Navíc zaměstnanci této čerpačky nejsou lidé, ale sprostí hulváti, že ani nenajdou jediné slovo omluvy nebo pochopení
alespoň pro vrácení peněz za načerpaný benzín.
Česká obchodní inspekce by tuto firmu měla ihned uzavřít, a hodně rázně pokutovat, a sebrat licenci k dalšímu provozování.
Nejedná se jen o nás, poruchy svých vozů v uplynulých dnech mělo více známých, a všeobecně je to už "známá firma".
DÁVEJTE SI POZOR, na každou svini se vaří voda!
play.iprima.cz/... (čas od 12:40)
Ještě, že jsem tam netankoval, byť jsem tudy projížděl na Kroměříž. Naštěstí jsem netankoval, protože cena paliva byla až podezřele nízká a vím, že karburátory mají s kvalitou paliva problém a pak špatně jedou.
Díky za info.
To jsou teda pořádný svině... ještě že to nemáme poblíž, věřím že zrovna můj taťka by byl jeden z prvních, kdo by tam pro benzín jel já tankuju na Krhově (Brno - Svitavy) za 33.90 a jsem nadmíru spokojený
jethro - ty jsi fakt ,.-,.-,.-, --dnes už podruhé v tomto měsíci byla tato benzinka jako první zpráva na primě , ted vysvětli ty tvoje dojmy .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.