Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledam sveho otce a jeho rodinu

Od: olinka* odpovědí: 4 změna:

Hledam uz dlouho meho otce ale nigdo mi nechce pomoct. Jmenuje se Frantisek Nesvadba, narozen 14.1.1942 v Dube nad Moravou, cast Tucapy. Ma deset sourozencu a jeho rodny dum byl v Tucapech.

Zajimalo by me jestli zije a gde, jeho rodina a jestli mam sourozence. Moc me ta situace trapi. Bydlim v rakousku tak nemam tolik moznosti. Videla jsem ho naposled kdyz mi bylo 10 let.

olga.windtner@gmx.at

Dekuji a prominte me chiby

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kulik*
hodnocení

0x

Zkus kontaktovat pátrací službu Českého červeného kříže ,babička od manželky přes ně vypátrala rodinu v Brazílii.

lidus*
hodnocení

0x

Olinko znáte jméno a víte kde žil, já bych se dotázala na obecním úřadu, požádala je aby předali kontakt na mě i pokud tam žije někdo z jeho sourozenců. Na www. stránkách městyse Dub nad Moravou máte kontaktní e mail.

doplněno 22.03.13 10:09:

"gotrekzagary" Jste dobrej, je to tajné nebo můžete dát odkaz (třeba do vnitřní pošty) kde ty informace hledáte? Dík.

doplněno 22.03.13 12:55:

Dík, až budu někoho hledat vím aspoň na koho se obrátit.

Lidus: veřejná adresa neexistuje, pro přístup k datům musíte mít poskytovatelem ověřené údaje... takže svým způsobem to tajné je.

hodnocení

0x

Dobrý den, bohužel mám pro Vás smutnou zprávu. Pan František Nesvadba, nar. 14.1.1942 v Dubu nad Moravou, zemřel 3.5.1998 v Jablonci nad Nisou.

Dokážu Vám zjistit jeho poslední adresu. Co se týká případných příbuzných, tam bohužel nezjistím nic.

Je mi moc líto, že jsem poslem špatných zpráv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]