Nejste přihlášen/a.
Hledam uz dlouho meho otce ale nigdo mi nechce pomoct. Jmenuje se Frantisek Nesvadba, narozen 14.1.1942 v Dube nad Moravou, cast Tucapy. Ma deset sourozencu a jeho rodny dum byl v Tucapech.
Zajimalo by me jestli zije a gde, jeho rodina a jestli mam sourozence. Moc me ta situace trapi. Bydlim v rakousku tak nemam tolik moznosti. Videla jsem ho naposled kdyz mi bylo 10 let.
olga.windtner@gmx.at
Dekuji a prominte me chiby
Olinko znáte jméno a víte kde žil, já bych se dotázala na obecním úřadu, požádala je aby předali kontakt na mě i pokud tam žije někdo z jeho sourozenců. Na www. stránkách městyse Dub nad Moravou máte kontaktní e mail.
doplněno 22.03.13 10:09:"gotrekzagary" Jste dobrej, je to tajné nebo můžete dát odkaz (třeba do vnitřní pošty) kde ty informace hledáte? Dík.
doplněno 22.03.13 12:55:Dík, až budu někoho hledat vím aspoň na koho se obrátit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.