Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych pomoct najít otce. Vím jeho jméno a Bydlí v Kralupech nad Vltavou a že pracuje nebo pracoval v Kaučuku. Nevím na koho se mám obrátit.Kamarádka mi radila at jdu do Pošty pro tebe ale do televize nechci. Jinak předem děkuji za rady .
Pokud znáte krom jména alespoň rok narození, tak mi ho napište sem,nebo do vnitřní pošty a já se Vám ho pokusím najít.
Prosím potřebovala bych najít tátu neznám ho 15let ale strašně po něm toužím ho poznat moje máma se na mě taky vykašlala a nechce mi říct o něm vůbec nic vím že se jmenuje Milan Král ale datum narození nevím ale mělo by mu být o kolo 33 34 35 36 37 fakt nevím a ještě vím že byl Voják v Bílku u Chotěboře a pak možná i v Čáslavi prosím pokuste se ho najít když i menší věci o něm mi budou stačit děkuji
To je jednoduché. Zajdi na matriku v místě svého bydliště nebo klidně v Kralupech... Řekni jim jeho hméno atd. Oni mu zašlou dopis. Budeš platit 500 Kč jako poplatek matrice. Otec dopis dostane od matriky, kde bude napsáno, že ho hledáš a na něm je, jestli se ti ozve. Je to dobré hledání. Matrika ti nemůže poskytnout jeho údaje - ty jsou tajné. Ale takhle to jde. Už to funguje několik let. Jestli je to pořád 500 Kč, nevím, mohlo se to změnit. Ale určitě to zkus. Najdou ho po celé České republice!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.