Kdo mi poradi kde najdu nebo zkontaktuji Ladislava Levika,bydli nekde v Biline.Nebo Jitku Levikovou narozenou 2.6 1962.Poradte mi nekdo.Jsem jejich dcera a chtela bych je poznat.
Dekuji za odpoved,uz jsem ho take nasla a kdyz jste tak zbehli v tom hledani co mi pomoci najit moji matku Jitku Levikovou narozenou 2.6 1962.To se mi nepodarilo.Dekuji.
Ahoj, zkusil bych místní oddělení policie v Bílině, popř. oddlěění pod které Bílina spadá. Na základě jména, příjmení a roku narození ti budou schopni poskytnout potřebné informace. Otázkou ale je, jestli ti je poskytnou - jestli se bude jednat o tzv. "důležitý zájem". Mohou mít důvodnou obavu, že poskytnutím této informace by je tvůj otec, protože nemají jeho svolení, mohl zažalovat pro "zneužití pravomoci veřejného činitele" Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.