Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Dnes sem byl na internetu a když sem šel na Poradte.cz tak mi to načítalo a napsalo mi to tohle : Connection refused: www.poradte.cz:80 Abych se sem dostal,musím do soukromého listu.
Mně Poraďte běží v Opeře normálně. Tedy normálně, s běžnými omezeními...
doplněno 24.02.13 01:04:Swatiku, tak mně Poraďte.cz začalo v Opeře zlobit úplně stejně. Zlobilo tak od 19. do 22. února, včera (23. 2.) to bylo o něco lepší.
Uvidíme v pondělí ...
Jsem počítačově negramotná, prosím, prosím co je to ta "Opera"? Díky.
doplněno 17.02.13 19:27:No tak to bych se mohla zeptat co že je to ten Firefox, náhodou už umím skenovat a dokonce to umim i uložit kam chci. Lidičky drazí a co tak asi mám tedy ve svém počítači za prohlížeč já, jak to zjistím?
doplněno 17.02.13 22:05:100x dík mám modré e, už jsem zase o něco chytřejší.
Jestli máte Internet Explorer, tak máte v prohlížeči vlevo nahoře v rožku modré E, případně nahoře nápis Windows Internet Explorer. Nebo minimálně máte modré E jako ikonu, kterou spouštíte prohlížeč.
Případně, když kliknete na Nápovědu (nápis nahoře v menu, nebo modrý otazník vpravo), tak v tom menu co vyskočí bude dole nápis O aplikaci Internet Explorer
...
Jestli máte Mozillu Firefox, tak máte nahoře v rožku oranžovou lišku o/... (vím, že je to malíčké, ale hlavní je převládající oranžová), případně je tamtéž nápis Firefox.
Nebo klik na Nápovědu a je tam dvakrát zmíněn Firefox.
...
Opera má vlevo nahoře červené O, případně červený obdélník s bílým O.
No já teda nevím, ale anglicky se liška řekne fox. Faire je od anglického slova oheň, pro mne je to ohnivá liška a tu také jasně vidím. Abych v tom obrázku hledala pandu, tak to bych nesměla nikdy předtím vidět lišku...
A četla jsem Váš odkaz, ale nepřesvědčil mne ani náhodou. Někdo zase neměl co dělat a tak blábolil z cesty...Všemu se nesmí věřit jenom proto, že je to napsáno na "netu". Tam píší lidé takové hovadiny, až se "protáčejí panenky"...
Opravdu je to jméno odvozeno od pandy červené:
doplněno 17.03.13 15:11:It's similar to Firebird. It's easy to remember. It sounds good. It's unique. We like it. And we weren't able to find any other project or company even remotely similar to a web browser that uses the same name.
A "Firefox"is another name for the red panda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.