Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi načíst Poradte.cz

Od: swatik789* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den.Dnes sem byl na internetu a když sem šel na Poradte.cz tak mi to načítalo a napsalo mi to tohle : Connection refused: www.poradte.cz:80 Abych se sem dostal,musím do soukromého listu.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Co je "soukromy list"?
swatik789*
hodnocení

já na Opeře když kliknu pravým tlačítkem myši na + jak se přidávájí listy tak mám : Nový list, Nový soukromý list,přizpůsobit.Už sem zapoměl co to je ale na začátku mi to psalo co to umožnuje,ale dal sem místo toho rychlý přístup

iz*
hodnocení

0x

Mně Poraďte běží v Opeře normálně. Tedy normálně, s běžnými omezeními...

doplněno 24.02.13 01:04:

Swatiku, tak mně Poraďte.cz začalo v Opeře zlobit úplně stejně. Zlobilo tak od 19. do 22. února, včera (23. 2.) to bylo o něco lepší.

Uvidíme v pondělí ...

swatik789*
hodnocení

Mě jelo taky normálně,ale dnes najednou nejede :/

lidus*

Jsem počítačově negramotná, prosím, prosím co je to ta "Opera"? Díky.

doplněno 17.02.13 19:27:

No tak to bych se mohla zeptat co že je to ten Firefox, náhodou už umím skenovat a dokonce to umim i uložit kam chci. Lidičky drazí a co tak asi mám tedy ve svém počítači za prohlížeč já, jak to zjistím?

doplněno 17.02.13 22:05:

100x dík mám modré e, už jsem zase o něco chytřejší.

Liduš, Opera je internetový prohlížeč.

ladinpraha*

Liduško, to samý co Firefox v bleděmodrým.

slunecnice.cz/...

Jestli máte Internet Explorer, tak máte v prohlížeči vlevo nahoře v rožku modré E, případně nahoře nápis Windows Internet Explorer. Nebo minimálně máte modré E jako ikonu, kterou spouštíte prohlížeč.

Případně, když kliknete na Nápovědu (nápis nahoře v menu, nebo modrý otazník vpravo), tak v tom menu co vyskočí bude dole nápis O aplikaci Internet Explorer

...

Jestli máte Mozillu Firefox, tak máte nahoře v rožku oranžovou lišku o/... (vím, že je to malíčké, ale hlavní je převládající oranžová), případně je tamtéž nápis Firefox.

Nebo klik na Nápovědu a je tam dvakrát zmíněn Firefox.

...

Opera má vlevo nahoře červené O, případně červený obdélník s bílým O.

Zadna liska ale panda zive.cz/... .

No já teda nevím, ale anglicky se liška řekne fox. Faire je od anglického slova oheň, pro mne je to ohnivá liška a tu také jasně vidím. Abych v tom obrázku hledala pandu, tak to bych nesměla nikdy předtím vidět lišku...

A četla jsem Váš odkaz, ale nepřesvědčil mne ani náhodou. Někdo zase neměl co dělat a tak blábolil z cesty...Všemu se nesmí věřit jenom proto, že je to napsáno na "netu". Tam píší lidé takové hovadiny, až se "protáčejí panenky"... ;)

praivo*

Opravdu je to jméno odvozeno od pandy červené:

mozilla.org/...

cs.wikipedia.org/...

doplněno 17.03.13 15:11:
Why Firefox?

It's similar to Firebird. It's easy to remember. It sounds good. It's unique. We like it. And we weren't able to find any other project or company even remotely similar to a web browser that uses the same name.

What's a Firefox?

A "Firefox"is another name for the red panda.

s jakými omezeními? Já používám Operu už roky a nikdy jsem neměl s ničím tady na poradně vůbec problém :) Co konkrétně považujete za "běžné omezení"?

hodnocení

0x
jestli vite o jakou konkretni ip adresu jde, napiste ji tu do kontaktu. bude provereno. mrknete i do stopforumspam.com/... , jestli tam jste.
swatik789*
hodnocení

na te stránce jsem se hledal a nejsem tam,a stou ip adresou nevím jak to myslíte,jo a s tou chybou už je to na více stránkách. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]