Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Varování před paní Leonou

Od: ivaf77* odpovědí: 3 změna:

Věřím, že touhle cestou najdu další záměrně podvedené lidi. Jedná se o paní Leonu Vavřínovou momentálně bytem Bohuslavice. Původně bytem Martinice. Jednání paní je velmi je velmi srdečné, ale pouze do té doby než jí půjčíte peníze. Děsně lže a vymýšlí si. Paní jsme už předali do rukou právníka. Protože jsme zjistili, že nejsme jediní, kdo paní naletěl, tak jsme se rozhodli k tomuto kroku. Kdyby jsme našli další lidi, které paní podvedla, tak by jsme mohli podat jednu velkou žalobu. Chci před paní varovat další lidi, kteří by s ní přišli do kontaktu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A prosím, mohla byste nám říci důvod, proč bychom této paní (nebo i jiné) měli půjčovat peníze?

ivaf77*
hodnocení

Já to udělala z důvodu, že paní se dokáže úžasně vetřít do Vaší přízně i rodiny. Zná hodně dobré psychologické tahy, tak že z Vás dostane takřka cokoliv. Spousta lidí mně to nevěřila do té doby než ji poznala.

hodnocení

0x

Taky sem si myslel že sem proti těmhle kecům dost odolnej ale pak sem se zůčastnil jednoho ,,zájezdu" a tam mi málem prodali zbytečnosti za skoro 45 tisíc.

Tím chci říct že sou takový lidi co vám dokážou vykecat díru do hlavy a vy ste ještě ochotný tu díru vod nich koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]