Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poděkování rádcům

Od: dekovac odpovědí: 8 změna:

Nechci tu zbytečně spamovat ale myslím že budete rádi když vám všem adminům a správcům tohoto serveru poděkuji :)

Každý den tu neustále řešíte cizí problémy a ještě ke všemu zadarmo...

Strašně jste pomohli nejen mě ale i tísícům jiných lidem :)

Ať vám to tu dlouho vydrží, pevné nervy a hodně zdraví :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

K poděkování se plně připojuji.

vacek265
hodnocení

0x

Chci též poděkovat všem za informace děkuji *palec*

hodnocení

0x

ahoj taky se připojuji k poděkování, lidé z poradny pomohli zachránit práci mé manželce radou ohledně pracovní smlouvy ještě jednou díky*frajer*

martinaa*
hodnocení

0x

I já děkuji za to, že mě nenecháte utápět se v hypochondrii*smich*

hop®
hodnocení

0x

I já se připojím, také děkuji všem kolegům rádcům za jejich přínosné a konstruktivní rady, které občas potřebuje snad každý! *palec**slunce*

hodnocení

0x

Ano, je to tak. I já děkuji za rady k mým otázkám. Také mi nesmírně pomáhají rady jiným lidem, k řešení jejich problémů, které svým řešením je i řešením mého. :) Navíc, nás všechny tahle poradna učí toleranci a také nám ukazuje, kolik pohledů a řešení může mít jedna věc. Co člověk, to názor, to řešení, to osobní zkušenost. A také nás učí, jak odlišit podstatné od malichernosti. ;)

hodnocení

0x

Děkuji taky - všem ochotným, laskavým a trpělivým lidem na téhle poradně. Jsem tady už pár let a zatím je mi tu pořád dobře - díky.

hodnocení

0x

K poděkování všem rádcům se připojuji, moc děkuji.

Sama jsem sem již vložila několik otázek a napsala i o své bolesti, když mi zemřela moje foxičí parťačka.

Mimo jiné doplňuji k mé otázce, zda si po rozvodu vrátit/nevrátit své rodné příjmení...Své rodné příjmení mám zpět, jsem za to moc ráda, myslím, že jsem se rozhodla správně i díky vašim názorům zde na poraďte.cz

Přeji všem krásnou pohodovou sobotu:)

Pavla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]