Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žije ještě otec

Od: kamil* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,chtěl bych požádat o pomoc při hledání otce.Hledám jakékoliv informace o panu Oto Celník nar.8.února 1941

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kamile, zaregistrujte se prosím, napíšu Vám pak do vnitřní pošty.

kamil*
hodnocení

Děkuji.Omylem jsem zadala jméno Celník.Hledám informace o panu Oto Selník nar.8.2.1941 v Opavě,poslední známá adresa v Ostravě.Děkuji za informace

Máte vnitřní poštu - nahoře na oranžové liště.

kamil*
hodnocení

Mnohokrát Vám děkuji za informace.

pedolik*
dobrý den,
jsem spolumajitelem pozemku ve Veřovicích s panem Selníkem. Potřeboval bych se s ním spojit a dohodnout na úřední agendě s tím spojené.
Je-li to možné, můžete mi prosím sdělit kontakt na něj? Nejlépe telefon či e-mail. Děkuji předem.
ctenar*

Kdyz si zajdete na mestsky urad, tak tam muzete zanechat zpravu pro pana Selnika a oni mu ji asi za 100-200Kč (?) zašlou na adresu trvalého bydliště, kterou má uvedenou v Evidenci obyvatelstva. Tu adresu vám neřeknou, proto stát nabízí tu přeposílací službu.

ctenar*

Příslušný zákon je tady.

doplněno 18.05.15 03:46:

Tak pardon, ten poplatek je 500Kč ( zákon - bod e) )

Jse-li spolumajitelem pozemku, tak se podívejte na vlastní výpis z katastru, který se toho pozemku týká. Najdete tam i adresu spolumajitele.

abc*
hodnocení

0x

Podle mě ještě nějaká šance,že žije je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]