Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačtené obrázky?

Od: blanka33* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, tak jsem teď přišla na poradnu a šla do rubriky ZVÍŘATA. U některých otázek se nenačetl obrázek (modrý ptáček), ale jenom modrá čárka. Proč? *nevi* Třeba v této rubrice jsou obrázky všechny načtené (aspoň myslím). Máte to taky, nebo mám chybu já? *nevi* Děkuji za odpověď

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dělaly se úpravy vzhledu poradny.;)

blanka33*
hodnocení

A to patří k té úpravě? *sok* Že se některé obrázky načtou a některé ne?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, na stránce, kde máte tento problém, zmáčkněte 2x klávesu F5. Zdravím!

doplněno 28.08.17 22:45:

Tak ještě zkuste Ctrl + F5 nebo Ctrl + 2x F5.

doplněno 28.08.17 22:49:

Nemáte zač.

blanka33*
hodnocení

Dobrý den, zkusila jsem, nic se nestalo *nevi*.

doplněno 28.08.17 22:48:

Jé děkuji moc, vyřešeno :).

hodnocení

0x
Je to okamžik, kdy se část stránky načetla po novu a část po staru. CTR+F5 to řeší. :)

Některé podrubriky mají zvlášť ikonu, jo? Př. Počítače-notebooky.

Nyní máme 12+33 ikon, pokud jsem se nepřepočítal. :) Ty nejčastěji využívané rubriky mají vždy svou, plus rubrika zvířata, kde bylo poněkud hloupé, aby i rybičky měly ikonku psa. :)

hodnocení

0x

Mi se několikrát stalo, že se nenačetl obrázek, fotka. Nakonec ve spolupráci s rádci jsme na to přišli. Obrázek byl hodně veliký. Ne na obvodu, ale v obsahu. Vyřešila jsem to tak, že jsem fotku přeposlala sama sobě mailem. Při vkládání do mailu se mě zeptal, jestli ho chci zmenšit. Chtěla. A přišel mi už zmenšený. Pak jsem ho uložila. *smich2* Já vím, že jsem to dělala složitěji, že to jde i snáz, ale mi to příjde jako cesta nejmenšího odporu. Jinak to neumím. *zed* Byla jsem, jsem a budu "velmi slabý uživatel".

doplněno 29.08.17 08:24:

Ben, já jsem fakt nemožná! *nene* Já otázku brala jako řeč o fotkách. Ne o ikonkách.

ben®

Dobrý den, to je, ovšem, zcela jiný problém - tady jde o nové ikonky před otázkou. Zdravím!

doplněno 29.08.17 07:34:

babkazov - vidíte nové ikonky poradny? Zkusila jste rady viz výše?

doplněno 29.08.17 08:25:

babkazov - hlavně, že nejde o život .

to je hodně složitý proces, poradím lepší. Stáhněte si tento program: papricka.cz/... a po stažení si ho přejmenujte na PhotoResize800.exe. Pak stačí na něj obrázky jen "hodit"a on sám je zmenší. Pokud byste chtěla obrázky ještě menší, stačí číslo zmenšit. Navíc to jde dělat i pro spoustu obrázků najednou.

Ale jak říká @ben, to s otázkou vůbec nesouvisí. :)

doplněno 29.08.17 08:31:

On se nespouští, nic by neudělal. Ale přetahují se na něj obrázky, on je zmenší a uloží do té samé složky.

Admine, moc děkuji. *pusa*Uložila jsem si tento program, ale spustit mi ho budou muset mladí. Bojím se ho. *zed* Ale umím dobře vařit. *palec*Pokus o nápravu sebevědomí. Zvláště, když mám 20 humprů a nevím, co to je. *alene*

doplněno 29.08.17 10:57:

Na to, abych ho stáhla, chce nějaké volby. Anglicky! *alene*

doplněno 29.08.17 16:56:

Blanko, mi ne. Já mám pořád 20. Ale neznepokuje mě to. je mi to fuk! *smich*

iz*

Toho programu se bát nemusíte, je v pořádku. Až zase někdy budete potřebovat zmenšit fotky, klidně jej vyzkoušejte. Jsou i další možnosti → zmenšit obrázky umějí snad všechny prohlížeče obrázků.

blanka33*
hodnocení

@babkazov Mně se HUMPR přičte za jednu odpověď v nějaké otázce :). (myslím tím, když v jedné otázce napíšu tři odpovědi, tak se mi přičte jeden HUMPR ;)) Nebo aspoň myslím že to tak je:-D. Ale tu hru jsem vůbec nezkoušela, ani mě to neláká :).

doplněno 29.08.17 17:04:

Babkazov, aha, tak to už je mi to taky fuk:-D, protože už dál zjišťovat nebudu co to ten HUMPR vlastně je! *smich*

hodnocení

0x

V Elektronice mají svou speciální ikonu telefony, domácí spotřebiče, součástky a televize, ostatní mají tu hlavní...(MP3 player)

72mona3*
hodnocení

0x

Já v těch ikonách mám totální bordel (pardon, ale jinak to nelze pojmenovat). Třeba u otázky od @idanova v rostlinách - jak vyčistit dlažbu, mám něco jako mikrofon, nebo rubrika domácnost bydlení obecně je cosi jako moped. Buď nemám fantazii, nebo mám šotka v tabletu *nevi* M.

doplněno 29.08.17 14:40:

Ukážu :) ať to vidíte jak já.

Jinak jsem trpělivá, spíš to pobavilo.

Nenačtené obrázky?

budete muset šotka proplácnout a nechat načíst novou verzi všech souborů, což v tabletu není tak snadné jako v počítači. Zkuste několikrát aktualizovat stránku a snad to jednou naskočí jak má.

doplněno 29.08.17 14:47:

Klikněte na tento odkaz, bude to spousta textu a ten dejte aktualizovat, pro jistotu 2x. Pak už by to mělo být ok.

poradte.cz/...

72mona3*

*palec2*

Šotek dostal na pr*el. Díky *placni* M.

hodnocení

0x

Upravena i mobilní verze, pokud někdo nevidí obrázky klikne na následující odkaz a dá 2x aktualizovat

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]