Nejste přihlášen/a.
Prosím paní babkazov jak máme ostříhat hlavu jorkšírkovi? Váš návod už jsem četla ale nepochopila jsem ho. Byla by jste tak hodná a napsala ho znovu i s nějakými detaily nebo v bodech,co přesně mám udělat
. Máme prvního pejska a chtěla bych ho zkusit ostříhat sama.Děkuji Vám moc
Váš vzkaz jsem objevila teď a náhodou. Takhle se nedá dobře poradit. Nejlépe by bylo, kdybyste zašli za profesionálkou. Já jsem stříhala knírače a když jsem získala Dorotku, šla jsem k odbornici dvakrát. Poprvé, když byla Dorka štěně, aby jí ostříhala hlavičku. Koukala jsem, jak se to dělá. Paní stříhala hlavu, vytrhala z uší a ostříhala je, ostříhala mezi očima a nos. Dala hlavičce charakteristický tvar. Nožky, tlapky, kolem prciny, ocásek.
Když přišel čas na celou úpravu, ostříhala ji celou. Dívala jsem se nejen odkud kam, ale také, jak je třeba nůžky položit, kterým směrem. A toto vám písemně neporadím. První stříhání a pak jen "na šablonu", zajděte za profesionálkou. Zas až tak drahé to není. Kamarádky říkají, že nějakých + - 200kč.
Odkud jste?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.