Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ostříhat hlavu jorkšírkovi?

Od: 123456* odpovědí: 1 změna:

Prosím paní babkazov jak máme ostříhat hlavu jorkšírkovi? Váš návod už jsem četla ale nepochopila jsem ho.*zed* Byla by jste tak hodná a napsala ho znovu i s nějakými detaily nebo v bodech,co přesně mám udělat :). Máme prvního pejska a chtěla bych ho zkusit ostříhat sama.Děkuji Vám moc *palec*;)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Váš vzkaz jsem objevila teď a náhodou. Takhle se nedá dobře poradit. Nejlépe by bylo, kdybyste zašli za profesionálkou.;) Já jsem stříhala knírače a když jsem získala Dorotku, šla jsem k odbornici dvakrát. Poprvé, když byla Dorka štěně, aby jí ostříhala hlavičku. Koukala jsem, jak se to dělá. Paní stříhala hlavu, vytrhala z uší a ostříhala je, ostříhala mezi očima a nos. Dala hlavičce charakteristický tvar. Nožky, tlapky, kolem prciny, ocásek.*hej* Když přišel čas na celou úpravu, ostříhala ji celou. Dívala jsem se nejen odkud kam, ale také, jak je třeba nůžky položit, kterým směrem. A toto vám písemně neporadím. První stříhání a pak jen "na šablonu", zajděte za profesionálkou. Zas až tak drahé to není. Kamarádky říkají, že nějakých + - 200kč. ;) Odkud jste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]