Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silvestr na chalupě

Od: mijka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, sháním pronájem chalupy přes Silvestr v termínu od 31.12. - 2.1.2013 pro 3 osoby a malého pejska "Čivavu".Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nosy*
hodnocení

1x

Už bude poměrně pozdě, jedině přes známého jinak asi neseženeš :(

buss
hodnocení

0x

Já bych zadal chalupa na silvestra a pododbě do vyhledávače.

repkin*
hodnocení

0x

Je vhodné shánět minimálně půl roku dopředu. Zkuste se podívat na aukru, něco tam bylo. Popř. zadat do googlu např. chaty a chalupy apod. Zdá se mi to ale většinou drahé, takže budto mít štěstí a nebo někoho známého, kdo by Vám tu chatu za menší poplatek půjčil.

lidus*
hodnocení

0x

Zadejte do vyhledavače na Seznamu pronájem chalupy na Silvestra, vyjela jich spousta a pokud jsem některé otevřela máte ještě šanci.

uska*
hodnocení

0x

Silvestrovské pobytu jsou obvykle týdenní, takže na 2 noci máte asi smůlu. To majitel i kdyby neměl obsazeno, tak chalupu nechá raději prázdnou než by jí vám na dvě noci vytápěl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]