Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zije nebo zmerel?Kde se to dovim?

Od: syfrig* odpovědí: 4 změna:

Ahoj Vsem,nevite,kde se da zjistit,kdo zemrel nejaka statistika-existuje to?*nevi*

Mel jsem v praci pred lety nadrizeneho byl rocnik 1921 trv.byd. Praha nedavno jsem potkal kolegu a pry snim mluvil jeste pred 2 roky,tak si rikam jestli pak dedousek jeste zije?Byl to fain clovek...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. Zeptala bych se na matrice tam, kde měl dotyčný trvalý pobyt. Tam vedou přehled, co se týče narození i úmrtí osob.

hodnocení

0x

Pokud mi sdělíte jméno a příjmení, tak se mohu zkusit podívat.

Jestli existuje statistika zemřelých nevím... logika věci (vzhledem k registru obyvatel) napovídá že ano. Pokud tomu tak je, tak zcela určitě není veřejně přístupná. Ostatně to není ani registr obyvatel.

sisinka*

dobrý večer,také tak trochu pátrám po nevlastním bráchovi,a chtěla bych vědět, zda ještě žije.Dlouho jsem o jeho existenci nevěděla,a tak nějak toužím ho potkat,ale doneslo se mi,že snad už není mezi živými?Prosím mužete mi pomoci?Bydlel celý život zřejmě v Lounech.

Můžu to samozřejmě zkusit. Jak už jsem ale uvedl tazatelce... potřebuji znát jméno, příjmení a alespoň rok narození.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]