Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kliknu na otázku a zmizí

Od: ildika® odpovědí: 6 změna:

Pěkný večer, :)

už vícekrát se mi stalo, že jsem na hlavní stránce nějaké rubriky (zde na poradně) klikla na otázku s přáním ji otevřít, ale asi jsem klikla nějak špatně a otázka z oné úvodní stránky zmizela. Čím to je?

Díky za odpovědi. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

0x

V podstatě to není snad možné, jen je nutné, zřejmě se pořádně podívat, kam přesně směřuje hrot kurzoru vaší myši.. Kliknětě vždy p ř e s n ě na název vaší či jiné otázky..., myslím, že zde je podstata vašeho problému.

hodnocení

Opravdu jsem důkladně hledala (několikrát jsem stránku přejížděla očima) - nikde. Už se mi to stalo cca 3x. Tak nevím. Jinak by se mi občas taková možnost přímo i hodila. *hi*

vysvětlení je prosté: stránku máte staženou už déle, přijdete např po hodině zpět k PC, kliknete na otázku co vás zaujme, ale ouha, špatně se něco stane a nic se nezobrazí. Použite tlačítko jeden krok zpět a původní stránka se načte znovu - pořadí otázek se zpřehází a vy tu svoji už nevidíte, protože je dávno někde jinde (na dalších stranách) :)

Skoro bych si na to vsadil.

hodnocení

Opravdu ne, stránku mám otevřenou zcela bezprostředně, proto mi je to také divné ...Ale snad by to mohlo být tou myší, jak píše kolega. Příště v takovém případě udělám ihned screenshot obrazovky. :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak mě napadlo, že třeba já, používám myšku Logitech a ta má nahoře, na levém boku tlačítko. Toho, když se nechtíc dotknu, tak mi to co je na monitoru hupne o skok zpět. Funguje to jako levá šipka, na monitoru úplně vlevo nahoře. Tak že, nic na ploše, ale tlačítko na myši. Třeba. Ahoj.

hodnocení

To by snad mohlo být, já tedy mám myš Genius a nevím, jestli má takovou funkci (ale možná ano).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]