Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer,
už vícekrát se mi stalo, že jsem na hlavní stránce nějaké rubriky (zde na poradně) klikla na otázku s přáním ji otevřít, ale asi jsem klikla nějak špatně a otázka z oné úvodní stránky zmizela. Čím to je?
Díky za odpovědi.
V podstatě to není snad možné, jen je nutné, zřejmě se pořádně podívat, kam přesně směřuje hrot kurzoru vaší myši.. Kliknětě vždy p ř e s n ě na název vaší či jiné otázky..., myslím, že zde je podstata vašeho problému.
vysvětlení je prosté: stránku máte staženou už déle, přijdete např po hodině zpět k PC, kliknete na otázku co vás zaujme, ale ouha, špatně se něco stane a nic se nezobrazí. Použite tlačítko jeden krok zpět a původní stránka se načte znovu - pořadí otázek se zpřehází a vy tu svoji už nevidíte, protože je dávno někde jinde (na dalších stranách)
Skoro bych si na to vsadil.
Ahoj. Tak mě napadlo, že třeba já, používám myšku Logitech a ta má nahoře, na levém boku tlačítko. Toho, když se nechtíc dotknu, tak mi to co je na monitoru hupne o skok zpět. Funguje to jako levá šipka, na monitoru úplně vlevo nahoře. Tak že, nic na ploše, ale tlačítko na myši. Třeba. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.