Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adminův dobrý počin

Od: ben® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, odhalil jsem zase něco nového v zobrazování poradny, resp. v záložce Ohodnocené odpovědi.

Dle mého názoru je toto vylepšení užitečné a přehledné. Admine díky a zdravím!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak jsem tam nahlédl a není mi jasná jedna věc:

*odpovědi ohodnocené pouze 1x se nepočítají do statistiky, je potřeba nejméně 2x.

O jakou statistiku se jedná, když ve Statistice uživatelů mám započteny všechny ohodnocené odpovědi včetně těch 1x?

O nic nejde, jen jsem trochu šťoura;)

doplněno 28.09.17 11:40:

@ben: Asi máte pravdu, přesto počkám, zda se vyjádří admin.

ben®
hodnocení

Dobrý den, pokud se Vám započítávají i 1x hodnocené odpovědi, tak je někde chyba. Ovšem, spíše se mýlíte - podle Vašeho profilu jich máte 466 a to budou jen ty "dvojbodovky" Zdravím!

doplněno 28.09.17 12:00:

admin - ano, je to přehledné a zdá se, že se to mění v podstatě ihned (pokud se změní stav / počet bodů).

Ano, je to z dnešního dopoledne. Nic se tím nemění. K zapocitani dobré odpovědi jsou potřeba dvě a více hodnocení. Věřím, že se tím eliminují dotazy, proč má někdo méně než vidí v tomto výčtu. :)

iz*
hodnocení

0x

Před chvílí jsem si toho všimla na slovenské verzi...

ben®
hodnocení

Dobrý den, je to možné - patrně je to záležitost čerstvá a dnešní. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]