Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mohl by mě někdo poradit.Přitelkyně hleda brigádu na doma třeba kompletace propisek nebo obalek.Muze to byt klidne i neco jineho.Nemate stim nekdo zkusenosti? Pokud ano porad te mi prosim,kde se mám na to obratit.Děkuji.
Janča se mýlí, je to přesně naopak:
V 99,99 % nejde o podvod, ale nejde ani o nabídky práce. Pročtete-li si podmínky na těch webech, které "práci"nabízejí, zjistíte, že jde o nabídky podnikání vlastním jménem a na vlastní náklady.
Já na rozdíl od příspěvku výše podnikání ani nabídku podnikání za podvod nepovažuji.
Na podvod/y si v 99,99 % stěžují ti, kdo se s nabídkou důkladně neseznámili před objednáním startovního balíčku k zahájení podnikání.
--- Mohou se najít i podvodné nabídky, které za zaslané peníze nezašlou nic, ale s tím jsem se zatím nesetkala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.