Nejste přihlášen/a.
Hledám podvedené ženy, dívky co reagovali na inzerci spechato.cz na nabídku práce Osobní asistentky
OSOBNÍ ASISTENTKA S VOLNOU PRACOVNÍ DOBOU A S MOŽNOSTÍ CESTOVAT NA NĚKOLIK DNŮ I DO ZAHRANIČÍ. Hledám mimořádně organizačně schopnou, pozitivní, krásnou a reprezentativní ženu na pozici Osobní asistentka ve věku kolem 20-30-ti let. Budete organizovat a řídit moje aktivity _ pořádání různých ezoterických a podnikatelských kurzů, organizovat a účastnit se setkání se zajímavými a úspěšnými lidmi, zúčastňovat se různých kulturních, zájmových a společenských akcí apod. Plat 50tis
Prosím vždádném případě neodpovídejte _ jedná se podvodníka! Neni mu cizí Vám vlést do peněženky a odzicit karty do bankomatu, peníze! Kdo má s tímto "pánem" zkušenosti, ozvěte se! Je to hyenina a zaslouží být potrestána!
Nebojte se ozvat! Další žena si nezaslouží být okradena a kdo ví co ještě!
Dobrý den, Lindo, zkušenosti s tímto nemám. Ale podle toho, jak zněl ten inzerát, se mi v hlavě rozblikala kontrolka. Něco se mi na tom nelíbí, něco smrdí. Hledal krásnou dívku, ale nikde ani zmínky o znalosti jazyků, o potřebném vzdělání. Krásná nemusí být ještě chytrá, že? A těch 50 tisíc platu v dnešní době také není až tak standardní. Buďto někdo obchodoval s bílým masem, či chtěl nějakým způsobem nalákat důvěřivá děvčata. Je to tvrdě řečeno, ale PROSTĚ HLEDAL HUSU!
Jak se říká: Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.
Chtělo to zeptat se po okolí, či na netu, zda nemá někdo s tímto člověkem a touto prací zkušenosti. Číst recenze, naslouchat ostatním. Dokud lidé budou jako zhlouplé ovce a půjdou za každým vykukem jako slepé, lepší to nebude. A podvodník si pokaždé kapsu nacpe.A bude vysmátej!
Chce to zkrátka prověřovat, ale na to my Češi, moc nejsme. To by tady na Poradně pořád nebylo plno dotazů ohledně práce doma, plnění obálek, kompletace propisek. Přesto tyto lidi chválím, že se včas ozvali. Ušetřili si peníze a zklamání. Jaga.
Právě jsem se probrouzdala nabídkami práce na Bazoši. A ejhle - pan Jiří, někde dokonce Jiří Pěnička, někdy z Prahy 9, jindy z P 7, či z P 1 nabízí velice rozmanité práce. A všude ve všech inzerátech figuruje naprosto stejné tel. číslo: 774 172 350
1/Rozdávání letáků s pracovní tématikou!
2/ Hledá ženy i muže ve věku od 15 do 30 let pro natáčení histor. dokument. filmu. Honorář 1.400 Kč za den natáčení pro komparz. Možnost i vedlejších rolí za 15 - 20.000 Kč.
Jen přemýšlím - to v té "historické době" nežili lidé starší 30 let? To ten komparz nebude moc věrný. Leda, že ti starší by se předtím pobili v soubojích, ještě než oslavili třicáté první narozeniny!
3/ COPYWRITER - PSANÍ TEXTŮ. Opisování textů, které se většinou týkají zdraví, financí, práva, vzdělávání, pojištění, produktů do domácnosti - v češtině nebo ve slovenštině. Za stránku 3 eura.
V dnešní době kopírek, kdy každý nabouchá na kopírce za pár minut stovky kopií bude někdo platit za opisování? Tůůůdle.
Proto je třeba velice dobře rozlišovat a přemýšlet. Tenhle pán, který shání komparzy, roznášení letáků a opisování stránek mi tedy vůbec nepřipadá důvěryhodný.
A podle toho vybírat a uvažovat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.