Nejste přihlášen/a.
Kdypak bude odeslána várka triček? Nějaký ten měsíc už mám objednáno...
přesně od 18/9... v pátek si je hodím do auta, v pondělí zkusím nabalit a rovnou poslat +/-. Tohle je činnost, kterou se snažím odsouvat, protože to nadepisování obálek... stání důlku na poště... nemusím Ale zvládnu to!
já si myslím,že napsal jen pravdu a za ní si stál,nevidím v tom ,že by měl nějakej problém,není chyba náhodou někde jinde admine?
já problém nemám,v tom má pravdu Gino,to se admine opět mýlíš jako už poněkolikáté,já jsem napsal pouze svůj názor a za tím si stojím,
prostě na tričko ti házím z vysoka bobek,jestli ti to takhle slušně stačí "podruhé" napsat!
nechci dělat reklamu někomu,komu nevěřím a nevážím si jeho solidarity!
Můžete to řešit soukromě, můžete s ním zatopit, až vám přijde, můžete to vypnout a věnovat se něčemu jinému..
Stojí vám za to se rozčilovat nad online debatou a nad vztahy s anonymními lidmi, namáhat se psaním nepříjemných odpovědí, vytáčet se a znechucovat den i ostatním?
Jerry, ale občas ho sundej a vyper.Jnak si tě lidi začnou všímat kvůli jinejm věcem, než je tričko
Jo, dobrý nápad, že bych nosil tričko, na něm kabát a občas jej v parku rozepnul a rozevřel, jestli náhodou nepotkám spřízněnou duši...
Tak tohle je tak "blbej" napad, ze by stal za vyzkouseni!
... vzpomnel jsem si na Saturnina a koblihy...
Asi stárnu, protože podobně blbé nápady mám čím dál tím častěji...
Btw. já bych si těmi koblihami opravdu začal házet...
už mám nachystáno a zítra to dám snad na poštu. Na poslední dva se nedostalo.. došla černá trička. Tedy došlo hodně triček, takže očividně už umím objednávat, aby mi nezůstalo 50 triček skladem a já musel objednat kvůli jedné velikosti dalších 40... zbylo mi jen 20, excel a já umíme
já mám hotovo, zase alespoň na měsíc
Tákže ve čtvrtek bych to tu měl mít? Alespoň podle sloganu české pošty by to tak být mělo.
Ale jak tak čtu tak už se jím neřídí. Tak snad aby to přišlo do víkendu, abych si mohl tričko v pondělí vzít do školy. Už se těšim jak "malej Jarda".
Ještě přemýšlím kam nalepit samolepku. Ato ještě nemám (na to si počkám ještě dlouho). Nevěděl by někdo kam by se to dalo nalepit, aby to těšilo mě i okolí a zároveň to dělalo reklamu? Všechny rady jsou vítány.
PS.: Na čelo si to lepit nebudu.
Batoh mám jaksi mimo provoz a potřebuju nový. A nejsem si jistý jak by to tam drželo, ale je pravda že tam by se to pěkně hodilo.
To bych si to musel nalepit na to čelo. Autobus se nevede. Kdybych chtěl jet MHDčkem, tak bych objel celé město než bych dorazil ke škole.
Jestli se ptal, tak by bylo vhodné ho seznámit o tom co to je a poprosit, že pokud mu to tam opravdu nějak extrémně silně nevadí,aby to tam nechal.
doplněno 16.10.12 22:42:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.