Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Kdo je u ZPMVCR-ministerstva vnitra,nezapomeňte využít příspěveček na vitamíny,doplňky,zakoupené pouze v lékárně,očkování,plavání,cvičení...211,-kč . Do 20.10.2012 si musíte vyzvednout na pobočce poukaz v hodnotě 211,-,vyplnit a doložit paragon z lékárny.Není to moc,ale potěší to.Jsme u nich s mužem oba,tak jsem dnes nakoupila na 2 parag.skoro za 600,-přípravky na chřipku,rýmu,bolení v krku,což nás momentálně oba postihlo a na účet se nám 422,-vrátí.Tak šup,šup ti kterých se to týká,ať to do 20.10.stihnete! Jo a není to žádný HOAX,na stránkách ZPMVCR se o tom vše dočtete.Mi to dnes poradila má maminka,jinak bych to též propásla.
Díky, Růže, za to, že jste se podělila s ostatními, ale mně je to plat prtný. Byli jsme u nich s manželem oba a dlouho a pak nám začala vyhrožovat naše zubařka /také máme stejnou/, že si budeme platit ošetření, že s nimi nemá smlouvu. Prý máme přestoupit k všeobecné. I když se nám postupně všechny orgány rozpadají a přestávají fungovat - jo, jo, u zubů je to přece jen nejmarkantnější. Tak jsme oba přešli.
Je zajímavé, že zdravotní pojišťovny utajují, konspirují, neinformují, aby, proboha, někdo něco nechtěl. Tím se pak ušetří milióny. Pořád nám řve do uší spousta reklam, ale že by nám naše zdravotní pojiš´tovny sdělily, ny co mají jejich pojištěnci nárok, to tedy ne. Inu, hloupá doba. Mě právě bolí v krku a nějaké to léčivo bych uvítala. To mám tedy smůlu. Jaga.
Vážení rádcové tak se dnes manžel vrátil se ZPMV a pro sebe příspěvek vyřídil. Nakonec u mé žádosti pomohl průkaz ZTP jinak trvala pracovnice na tom, že tam musím sama. Pro dceru a vnučku ani nevyzvedl papíry na podání žádosti, pouze každý pojištěnec sám, u dětí rodič. No a nyní čekat až 3 měsíce zda to schválí a vyplatí 211kč na účet. Tak nevím, je to asi zase jen pro vyvolené.
To je teda fakt divný,v Havířově s tím žádný ,,štráchy,,nedělali,dali mi to bez problémů i pro manžela.Měla jsem jen jeho zdravotní průkazku.Vše je o lidech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.