Nejste přihlášen/a.
Zaklepala znenadani u Milana na dvere
jaka pekna kulatoucka,ze je to az k nevire.
Neni mlada ani stara-je takova akorat,
a hned rekla-ty muj mily-k Tobe budu pasovat.
Leti k Tobe moje prani ,at jsi dlouho mezi nami,
abys dlouho stasten byl a radami nam ulevil.
K dnesnim 60 vse nejlepsi preje A. z Ostrova.
Také se Milane řadím mezi gratulanty s přáním hodně zdraví a protože vím co Tě potěší ...posílám ...mimochodem řízky taky miluji
To mi nemáte dělat, už mám zase mokré oči...
Já jsem nechtěl žádnou oslavu, ale děti mi jí udělali natajno. Dokonce den i nepořádek byl v hostovací místnosti. Během chvilky bylo vše připraveno a já bulil jak malý kluk...
A to mi je opravdu 60+, a k tomu ještě svátek.
Kamarádi, přátelé, mnohokrát Vám děkuji a slibuji že se těším na oslavu 43 narozenin mého vnuka. Proč? Mě bude 100let.
Děkuji Milan
ups, zaspal jsem, tak alespoň dodatečně všechno nej!
Nezapomeň potom napsat, jak se vnukova oslava 43. narozenin povedla!
I já se připojuji s přáním. Jen škoda, že svátek i narozeniny takřka kolidují. Kdyby byl Milan Pepík nebo Fanda, mohly být ročně 2 bujaré oslavy, takhle se to sfoukne při jednom.
Admine, pokud má Milan 43, letého vnuka, jak píšete, Milan se tedy stal dědečkem v 17 letech. V kolika se stal otcem, po tom raději ani nepátrám. To už bychom se zapletli do paragrafů.
Takže ještě jednou, hodně zdraví, hodně lásky, hodně řízků...prostě hodně všeho, co dělá život hezkým. Jaga.
Tak se omlouvám, přečetla jsem si to ještě jednou a vidím, že to není skutečnost, ale je to přání do budoucnosti. Tak ať to vyjde.
Vážená paní kolegyně. I Vám děkuji za přáníčko, admin to myslel tak, ža za 40 let budeme s vnukem slavit jeho 43 a moje 100 narozeniny. Pak mám dát vědět, jaké to bylo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.