Nejste přihlášen/a.
Admine, mám dotaz. Nešly by v seznamu otázek ty uzavřené, nějak označit, barvou, značkou, prostě čímkoliv, aby je člověk zbytečně neotvíral? Dík.
Půjde půjde, nepůjde nepůjde. O život nejde. Ale je je to otrava, člověk někam vleze, a aby se pokaždý nejdřív podíval, jestli to má vůbec cenu číst.. Ono jich v poslední době nějak přibývá.
nevím jestli je to přínos... zase by to byl o kus složitější dotaz do databáze nebo políčko v tabulce navíc, aby to bylo poznat předem.
Admine dík za věcnou odpověď. Jedinou věcnou. Z ostatních odpovědí mám dojem, že neporozuměly, na rozdíl od tebe, o co mi jde. Jak říkám nejde o život tak co. Občas člověk otevře otázku, která ho zaujme, kterou přehlédl, téma na které by snad měl i co říci, a nakonec se dozví, že je uzavřená. Takže tak, no. O nic nejde. Jen o ten drtek času. Měj se fajn.
Přesně tak, jak píše Anketa. Přece si mohu přečíst, co mne zajímá a pomůže mi bez toho, abych musela zakládat obdobnou otázku. Pokud bych potřebovala ještě něco navíc, pak novou otázku mohu založit. Docela zarážející dotaz. Žádné otázky přece neotvírám zbytečně. Já to za žádnou "otravu" nepovažuji. Naopak jsem kolikrát hodně vděčna, že naleznu odpovědi, i když jsem sama otázku nezaložila a to dokonce, i když je už uzavřena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.