Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je humpr

Od: pckop® odpovědí: 77 změna:

Dobrý den. "humpr" Toto slovo jsem objevil při přihlášení zde.Co to znamená?

77 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zrovna jsem se pripravoval polozit se na stejnou otazku:)

doplněno 14.08.17 10:26:

Tak uz mam 20x humpr a nevim jestli je lepsi mit jich hodne nebo malo:-/

Co je humpr

hahanaj*
hodnocení

0x

Možná se někdo překlepl a mělo být humor ,ne?

doplněno 13.08.17 17:00:

tak já mám 8x humpr :-D

doplněno 14.08.17 10:33:

a já jich mám 11 -nějak nám to roste sakryš...

hodnocení

0x

Á, právě jsem si toho všimla a také jsem chtěla položit tuto otázku. :-D Já tam mám 7x humpr. *co*

doplněno 13.08.17 19:04:

Škoda, že se to neukazuje i ve statistice.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to bude zkratka - např. hrubě urazil místní přátelské rádce + počet. Mám tam 14x, tak to ještě jde . Zdravím!

doplněno 13.08.17 17:28:

hahanaj + wamp - já jsem se jen zamyslel a "šel do sebe". Jen nevím, jestli 14x je za celou dobu mé přítomnosti na poradně nebo za poslední týden .

hahanaj*

@ben Vy máte hned pro všechno vysvětlení *smich*

Bene,co si to vlastně vůbec dovolujeme,že? *smich*

Ze své vlastní vůle a ze svého drahého času si uždibujeme,jen abychom poradili kvanta let svým pocestným.

Tak a to máme za to *smich*

Jo a dokonce máme i odcházet.Píše sám nejvyšší *nevi*

hodnocení

0x
PVNO = přišel, viděl, neřekl, odešel. *hi*

still10k*
hodnocení

0x

Zní to jako nějaká nemoc. Já nechci mít humpr *plac*

72mona3*
hodnocení

0x

A co takhle humorné íspěvky...? ;)

hodnocení

0x

PVNO = přišel, viděl, neřekl, odešel.

Tohle bude zase nějaká kulišárna. @admin mlží. Že by mu tu řádil kromě syslů ještě skřítek Humpr? Mně navštívil 13x.*zmateny*

@admin rád spekulace a fantazii uživatelů :) Není ještě jisté, že to kdy bude využito, ale makám na tom. Takhle to bude pro mě větší motivace k dokončení, když budu pod mírným tlakem. *smich2*

doplněno 14.08.17 09:08:

Abych nezapomněl: taky jsem zvědavý, zda někdo odhalí, co to ten HUMPR je znamená. *halo*

Tak se @admine snaž. Mám 20 "humprů", tak ať vím, jestli vedu nebo jestli jsem "na ocase"*smich2*

doplněno 14.08.17 09:20:

Určitě to má něco společného s humorem a přikláním se k názoru @72mona3.

72mona3*

No, tak vtipná zase nejsem. Včera 15, dneska 17 ;)

Co třeba hodnocení uživatelů měsíčně ..? Doplňte p r ..

hodnocení

0x

Já žádnýho humpra nemám! Já ho chci taky *bum*!

(No možná, že jen špatně hledám...*nevi*)

doplněno 14.08.17 09:28:

Aha, tak to jich mám 14 *sok*. Já myslel, že se to ukazuje někde během přihlašování.

"(No možná, že jen špatně hledám...*nevi*)"

V příspěvku @lego máš obrázek;)

doplněno 14.08.17 11:14:

@culdabulda: Humpr z tvého odkazu nemá nejmenší souvislost s adminovým humprem. Bohužel...

culdabulda1*
hodnocení

0x

já jsem našla akorát tento odkaz :

names.org/...

doplněno 14.08.17 11:12:

Co znamená název Humpr?

H is for humble, a saintly quality. H je pro pokornou, svatou kvalitu.

U is for unite, you bring people together. U je pro sjednocení, spojujete lidi.

M is for mirth, your laughter. M je pro veselí, tvůj smích.

P is for patriot, your love of country. P je pro patriota, tvoje láska k zemi.

R is for respect, earned through your actions R je pro respekt, získané prostřednictvím vašich akcí

doplněno 14.08.17 11:19:

satam

- škoda - bylo by to docela hezký !

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když si porovnám stav "humprů" včerejší a dnešní, tak by to možná mohlo být hodnocení uživatelů mimo poradnu - tedy ve Volné diskuzi. Zdravím!

doplněno 14.08.17 11:45:

culdabulda1 - ano, je to jen tip. Uvidíme, až se admin sám "práskne".

doplněno 14.08.17 12:00:

satam - je to jen tip. A do Volné diskuze přispějete snadno - přesunutím otázky z poradny.

culdabulda1*

ben

- to by mohlo být logicky ONO ! - dobrej tip.

No jo, ale kde jsem nabral těch 20 "humprů", když do volné diskuze skoro nepřispívám? Nebo to jsou mínusové body, že se tam skoro neobjevuji*sok*

krtek66
hodnocení

0x

Humpr cimpr Campr?*nevi*:-D

hodnocení

0x

také bych tipovala, že to může být počet hodnocení, které udělíme my? Podle toho, jak se to od včera změnilo. Schválně dnes zkusím obodovat a počítat si kolik jsem rozdala a uvidím zítra? Hodnocení uživatelem.. to mpr- to tedy netuším? :-D

Ve volné diskuzi - to se mi nezdá, moc tam nebývám..

doplněno 14.08.17 12:41:

Tak jsem rozdala body 3x ve společnosti, 1x v domácnosti, tedy za fakt dobré odpovědi. Uvidím zítra *poctar*

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Taky přemýšlím, co jsem tu 14x provedla, že jsem dostala 14 humprů. *zmateny* Ida

doplněno 14.08.17 13:18:

Když vycházím z adminova PVNO, napadá mě, jestli to nebude moment, kdy navštívíme poradnu, pročteme si otázky i odpovědi a neodpovíme ani nebodujeme. Protože já normálně boduju, co to jde.

still10k*
hodnocení

0x

Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc z toho začínám být trochu zhumprovaný *zmateny*

hodnocení

0x

V tuhle chvíli můžu říct, že to bude... protože se mi to povedlo dokončit a zdá se, že to funguje podle představ. *superman*

still10k*

Uf, povedlo se, třikrát sláva *palec*
H
lavně Už Mi PRozdraďte, CO TO JE *modla* *smich*

hodnocení

Sice jsem se zeptal, ale po dni čekání na odpověď, je mi to už šumák.

culdabulda1*

holt si neumíte hrát - náhodou to byl dotaz zajímavej a "výživnej" !

still10k*

Já jsem napjatý o to víc *sok* Protože tuším, že to bude věc tak průlomová, že o tom budou psát deníky na titulních stranách. Internetoví historici zavedou do praxe termíny "doba předhumprová" a "posthumprová". Možná i sám Bill Gates se na to přijde podívat. A co na to Jan Tleskač?
*hra*

hodnocení

0x

No, tak ne, že bych to nechtěl vědět *co*, ale o fefíž semnou zvědavost zrovna nemlátí...

still10k*

se mno jó, se mnou jó
*hra* *hra*

Still, jééé, to je fajny *palec* a pjekny *palec* smajlík *palec*!

hodnocení

0x

Hry s písmenky a slovy mám ráda. Takže jsem už také několik humprovských variant vymyslela. Jako první mě včera napadlo (stejně jako Idu - výše) reagovat na adminův jinotaj PVNO. Hned utekl/a místo poskytnutí rady. Ale k čemu taková informace je? Sama vím, kdy přijdu, kdy radím. Nikoho dalšího to zajímat nemusí. Rovněž nikoho nemusí zajímat, kolik bodů denně udělím.

Zajímavý by snad mohl být počet odpovědí nahlášených jako špatné, nevhodné, mimo dotaz. Hloupá úvaha místo použitelné rady. Pak by ale stačil třeba vykřičník.. Ale nechce se mi věřit, že by někteří z rádců, kteří zde přiznali počet humprů, by "dosáhlo" na poměrně vysoký počet nahlášených odpovědí. To také nebude ono...

Mírná zvědavost trvá, ale napínání se nesmí přehánět :).

Můj stav humprů - včera 9, dnes 10. :)

hodnocení

0x

Je to ukazatel za poslední den. Soudě podle toho, že číslo se pohybuje od nuly do dvaceti a spousta z nás tu visí v podstatě pořád, je to @adminův soukromý ukazatel:

Hodin u mého projektu rozjímal :-P.

Kdo první dosáhne 24, nevyhrává milón, ale pobyt na oddělení léčby závislostí (bacha, wi-fi není ani na nadstandardu).

To vypadá nadějně*palec*

hodnocení

0x
Myslím, že mě sežerete, až zjistíte oč se jedná. Klika, že jsem nedal dramatický odpočet času do spuštění. *smich2*
ben®

Dobrý den, doufám, že to celé nebude založeno na známém principu, že každý zlepšovák se časem ukáže jako zhoršovák . Zdravím!

Klid, fyzická likvidace nehrozí. Většina to má z ruky a mě přibrzdí radar u Říčan ;).

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Mě by jen zajímalo, jestli je lepší být 4x humpr, nebo 10x humpr?

hodnocení

0x

Kdo se přidá na testování? ;)

poradte.cz/...

doplněno 14.08.17 19:55:

HUMPR bude později ještě uzavřen, jsou tam chyby...

doplněno 14.08.17 20:25:

Čekal jsem maličko větší zájem, ale je pravda, že je to zcela mimo záběr Poradte.cz... a každopádně má ještě hodně nedostatků. Jen nevím, zda opravou ztrácet čas, pokud to nebude téměř nikdo používat. :)

Asi dám anketu: Proč vás to neoslovilo? *smich2*

Na rovinu: Jakékoli PC hry a tuplem onlinové mě vůbec neberou.

jj, v pořádku. Ona to snad ani není hra. :) Ale je to rozumné vysvětlení. *palec*

ben®

Dobrý den, ani Cimrman nebyl za svého života pochopen, tak to nevzdávejte - slepých uliček je stále dost . Zdravím!

still10k*

Mně se to líbí. Jsem sice o tři humpry lehčí, ale pobavil jsem se :)
A teď ještě zásadní otázka, kde vzít humpry? *smich*

Mě to neoslovilo proto, že nemám zálibu ve hrách založených na náhodě - nějaké křížovky, cvičení paměti nebo hlavolamy, to je něco jiného. *hi*

z větší části to je opravdu o náhodě, proto se mi to líbí, ale určitá strategie je potřeba... :)

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím, přátelé. Tak mě napadlo, že by ty humpry mohly být za ohodnocené odpovědi, ale ne dvěma body, nýbrž jen jedním. Nemáte někdo stejnou zkušenost? ;) Ida

sebod*

Ido, admin už včera v 19.33 vysvětlil, o co se jedná :)

72mona3*
No, já sice vím, o co jde, ale co to znamená HUMPR, to nevím pořád *smich* M.

Myslím, že zájem upadnul, ale pokud by chtěl někdo ještě luštit, kde se to slovo vzalo, musí přidat ke slovu HUMPR i tato písmenka, která jsem ubral. Jsou seřazené podle abecedy. Když to nikdo nedá, tak to necháme jako záhadu. :)

A-D-H-V-Y-Y

Tedy @admin e, dekryptovací schopnosti mého mozku jsou značně omezené a lepší už to nebude, ale tohle mi připomíná jeden vtip:

Když ve slově LÁSKA změníme 4 písmena a jedno ubereme, dostaneme slovo PIVO, což jistě stojí za povšimnutí. Ale teď pozor! Když ve slově LÁSKA změníme 5 písmen a jedno přidáme, vznikne slovo FERNET. To už nemůže být náhoda!

:-P

Souhlasím, ale tady stačí pouze přidat. Netlačím na pilu, klidně to považujme za uzavřené téma. ;)

A písmena ve slově humpr nejsou nijak přeházená? Tj. stačí mezi ně pouze doplnit ta, co jste připsal?

doplněno 16.08.17 13:06:

Taky jsem zkoušela všechny různé kombinace, vycházela jsem z průměrné délky českých slov, z průměrného rozložení určitých písmen, různě jsem to přehazovala - nic. *smich*

doplněno 16.08.17 14:09:

Jakože by se ta hra jmenovala podle Vás - to mě také napadlo. Ale potom tam zase nějaká písmena chybí. *nevi*

A mě to přišlo tak zřejmé, že jednotky běžně odvozujeme od jmen jejich autorů... André-Marie Ampère, James Watt, Alessandr Volt

Z písmenek jde složit jméno významné osobnosti. Humphry Davy.

cs.wikipedia.org/...

Ale ten byl přes elektro, chemii, fotografii...

to by šlo *palec2*

Technologicky výrobu žárovky zdokonalil a patentoval Thomas Alva Edison v roce 1879 - první žárovka byla rozsvícena 21. října 1879 a svítila 40 hodin. Na trh byly uvedeny žárovky v provedení s bambusovým vláknem a standardní šroubovací paticí E 27 v roce 1881. Svítily asi 600 hodin a byly drahé - 1 dolar a 15 centů. Edison ale není původním vynálezcem žárovky. Jeho předchůdcem byl Heinrich Göbel. První pokusy se žárovkou (principiálně vznik světla žhavením materiálů průchodem elektrického proudu) lze datovat k roku 1802 (Humphry Davy). Jako datum jejího vynalezení je často uváděn rok 1854 a jméno Göbel (Goebel), ale výrobou žárovky Edison v soudní síni dokázal, že prvenství ve využití patří jemu.

Ne, tak na to bych nepřišla. :-D O souvislosti hry se žárovkou jsem nikdy nepřemýšlela, i když je pravda, že je vyobrazená v logu Poradny.

Vztah mezi humpry - našimi "hracími žetony" a H. Davym je tedy žárovka. Žárovka v záhlaví této poradny.

Nebylo snadné vymyslet novou jednotku, o které by Google (jakož i o tom slovu) nic nevěděl. *superman*

Líbilo se mi, že nabízel automatickou opravu na HUMOR. *smich2*

"Technologicky výrobu žárovky zdokonalil a patentoval Thomas Alva Edison"

Jenže to není pravda. Každý přece ví, že žárovku vymyslel Jára Cimrman a ta se taky podle něj původně jmenovala "járovka". Teprve časem došlo ke zkomolení názvu na "žárovku" a vynález byl neprávem připsán Edisonovi. *bzum*

72mona3*
15.08.17 19:08

No potěš *tyty*

:-D

scv®

Z fakt záhadného důvodu mě uprostřed noci napadlo, že by si s tím hravě poradil Python a já si už jen projel těch pár permutací *smich* Ehm.. asi je jasný, jak to dopadlo. MemoryError. 39 916 800 je trochu moc.. *zed* Tužka a papír asi bude lepší..

hodnocení

0x

HUMPRa jsem dnes ráno opravil vč chatu. Už nezlobí ve více hráčích a tahy jsou více spravedlivé. Pokud se spustí změní se název stránky v záložce, takže si toho lze snad všimnout i při jiné činnosti v jiné záložce.

Nově vytvořené může autor smazat, pokud se nedočká soka a nepřijde tak o svého humpra. :)

Stále to považuji za beta verzi, ale aktuálně nevím o žádné chybě.

still10k*

Good job, už je to konečně použitelné *palec*

hodnocení

Dva dny pryč, odpověď není a nebude. Ještě že takto neodpovídají na otázky všichni. Co se týče otázek kolem poradny, nikdy už se na nic nezeptám. Akorát ztráta času a zadělaný e-mail.

pohanka*

Teď jsem na tuto otázku přišla. Sice jsem ji zaregistrovala, ale nerozklikla, protože jsem si říkala, nic takového neznám a spíš jsem to tipovala na nějaký nástroj zemědělce.

Tak tedy koukám, co to je za ...nic, moc.

Akorát pro závisláky na PC, na hry, ztráta času. Nic to člověku nedá. Proč to je na této poradně je mi záhadou. Je to hádání nějakého čísla, na které myslím. Pckop, o nic nepřicházíte.

Tipnu, že tato hra zajde na úbytě.

Diskuze a legrácky okolo, oč se vlastně jedná, je asi největší přínos.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Pochopila jsem, jak se dají humpry využít (pro mně žádná krása), ale zatím mi nebylo objasněno, kde se humpry berou. A myslím, že to mám. Ubývají mi body a přibývají humpry. *tyty*Ale podle jakého klíče, to furt nevím. Ida

to né, to by mě tu ukamenovali! *tyty*

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím ještě jednou. Včera jsem měla 159 dobrých odpovědí a 16x humpr a dnes mám 157 dobrých odpovědí a 18x humpr. Jednoduché počty - a souhlasí to. ;) Ida

ben®

Dobrý den, ty body začnou ubývat každému, kdo je zde déle jednoho roku, resp. systém je nastaven tak, že nahoru se jde bodově první rok a potom dle aktivity a hodnocení to může jít zase dolů. Zdravím!

doplněno 16.08.17 10:34:

idanova - ono to není jasné více uživatelům a také z toho nejsem moudrý. Snad to jsou virtuální penízky do té hry a dárek od admina. A název HUMPR je stále záhadou.

idanova*

Zdravím. Bene ÁHA, tak to jo. Díky za vysvětlení. Ale v tom případě mi "humprovné" zas není jasné. *smich* Ida

blanka33*
hodnocení

0x

Zrovna jsem se na to chtěla zeptat... Sice už je to asi vyřešené, ale já z toho furt nejsem moudrá *zmateny*. Proč je pod přihlášením tabulka TOP HUMPR... tři šipky - zkusit humpr? *co*

berte to jen jako promo, aby všichni o této možnosti věděli... nic víc. :)

hodnocení

0x

Podle mě se humpr dostává za první odpověť ve vlákně a přičítají se po půlnoci. Je to tak?

Nebo spíš takhle - když někdo odpoví jako první v otázce, dostane tolik humperů, kolik dalších odpovědí bude za ním?

still10k*
hodnocení

0x

Zkusím si také tipnout, kde se bere humpr. Nemá to má něco společného s hodnocením odpovědí ostatních rádců? Prostě když ohodnotím něčí odpověď jako dobrou, nebo otázku jako zajímavou, tak se mi pak podle nějakého klíče přidávají humpry. Přihořívá? Nebo furt voda? *hi*

blanka33*

Mně se humpr přičítá za každou odpověď :).

kapucin3
hodnocení

0x
Humpr je na západní Moravě terénní nerovnost (mulda).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]