Nejste přihlášen/a.
dobrý večer.
Dá se na tomto serveru zablokovat něčí adresa, aby mi ten někdo pořád nespamoval do vnitřní pošty?
za rady a tipy vřelé díky předem
Mám silné podezření, že "ten někdo"jsem já. Pokud je tomu tak, možná by stačilo, kdyby se Figurek choval slušně a normálně odpověděl. Ta vnitřní pošta se týkala příspěvku
ve kterém mne kolega Figurek hrubě napadl (způsobem, který byl ve skutečnosti hoden oznámení a žádosti o smazání příspěvku,,( tedy asoň si myslel, že hrubě napadl mne, ve skutečnosti jeho výtky se de fakto vztahovaly na něho samotného, což zřejmě nebyl schopen nebo ochoten pochopit); konec konců to můžete posoudit sami. Vnitřní počtu jsem volil proto, že jsem nechtěl jeho hulvátství propírat veřejně a doufal jsem, že na slušné jednání slušně odpoví, ale odpověděl jen jednou, ani se neptejte jak.
Při té příležitosti položím otázku: může se admin dostat do vnitřní pošty a posoudit ji?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.