Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od: bimbam® odpovědí: 1 změna:

Naznala jsem, že už jsem zde na poradně dlouho a že bych si mohla i měla připojit avatar. Mám vybraný výjev, ke kterému mám poměrně silný vztah. Je to reprodukce výtvarného díla.

A teď nevím, jestli připojením neporuším autorská práva autora a Googlu. Při hledání odpovědí jsem někde (už nenajdu kde), vyčetla, že nějaká škola má platit tisíce za stažení a zveřejnění obrázku z Googlu ve školním časopise. Na druhou stranu mám pocit, že mnoho a mnoho zdejších avatarů jsou také díla někoho úplně jiného a také stažená z Googlu. A že kdo se ptá, moc se dozví.

Nehci způsobit problém adminovi ani sobě.

Co vy na to, kolegové?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

astar*
hodnocení

0x

Přijde mi, že někteří jsou z autorských práv už úplně zblblí. OSA dělá svou práci evidentně dobře *ee*

Ne, není to porušení ničeho, jako avatar si můžete dát jakoukoliv reprodukci čehokoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]