Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem "odhalil" nějakou změnu v barvách přezdívek uživatelů ve statistice. Je to nějaké nové opatření, výstraha, chyba nebo to má hlubší smysl? Děkuji Vám za vysvětlení a zdravím!
Také jsem si všimla. A trochu podle vás a podle sebe, ale hlavně podle Idy, která radí super a má velmi vysoké procento úspěšných odpovědí, soudím, že se jedná o rádce, kteří mají větší "úspěšnost". Hraniční číslo nehledám.
Dobrý den, že by to byl "polibek smrti" či "medvědí služba"? No, uvidíme. Zdravím!
bimbam - pokud to má některé rádce zviditelnit, tak to zřejmě jiní "nerozdýchají".
Jestli je to opravdu tak, jak jsem napsala, tak mě to také nějak moc nenadchlo. nerada někde vyčnívám. Ale jestli to někdo bude brát tak, že tito už si nahrabali bodů dost, je mi jedno.
Tak jsem se tam juknul poprvé, do té statistiky a ti, co jsou černě tučně, tak doufám, že už jsou odepsaní? Ono je to vidět i na odpovědích, kteří tady honí jen body a přispívají občas i nesmysly.
bene - když se budu dotazovat, tak je mi jedno, jestli je to tady uznávaný odborník, nebo občasný rádce, hlavně jestli mi poradí dobře a dá dobrou radu. Tím spíš, radí-li z vlastní zkušenosti a ne něco opáleného z netu, to si umím také najít!
Dobrý den, no, odepsaní nebudou a kdo je zde déle, tak už má "nahoněno". Tam bude jiný záměr. Zdravím!
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď, kterou se poněkud zdráhám označit za vysvětlující. No, hlavně, že to pochopí ostatní a není to např. seznam neplatičů členských příspěvků . Zdravím!
P.S. A proč zde máme oba modrý podklad v záhlaví příspěvku se už raději ani nezeptám .
Už jsem to snad pochopil - bude to zřejmě o procentech, resp. nad 30 procent.
Zdá se, že experiment byl ukončen. Snad splnil svou funkci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.